Tygrysek1985
Fanka BB :)
Ja mialam cc i zgodze sie tu z anka boli! Ja łaskotania skalpela nie czulam, ale za to w pewnym momencie przez chwile poczułam ból jakby po mnie pociąg jeździł w tą i z powrotem, dlugo to nie trwalo bo cc wiadomo trwa ok pol godziny, drugi ogromny bol pamietam przy pierwszym obchodzie jak jakis lekarz nacisnal mi na rane z calej swojej sily, ponoc tak musial, ale myslalam, ze go zabije
nawet nic nie powiedzial tylko od razu oparl sie calym swoim ciezarem na mojej ranie, potem pamietam to,iz zazdroscialmkobieta ktore po sn szybciej dochodzily do siebie, ja musialam 12godz lezec bez ruchu a potem mialam problem nawet z dojsciem do wc tak mnie ciagnelo, wkurzalo mnie, ze dziewczyny po sn sobie radza same a ja musze liczyc na pomoc
do sn nie mam niestety porownania bo nigdy nie mialam, u nas w szpitalu nie ma zo przysn tylko jakis gaz...
i nie mam zielonego pojecia mimo przeczytania wszystkich Waszych wypowiedzi na co bym sie zdecydowala gdybym miala wybor
aaaa zapomnialam dodac o bolach szwow po pierwszej cc przy drugiej ciazy...
wydaje mi sie byc moze blednie, ze cc i sn to porownywalny bol, tylko przy sn o wiekszym natezeniu za to szybciej ustepujacy, za to cc to mniejszy bol ale rozciagniety w czasie

do sn nie mam niestety porownania bo nigdy nie mialam, u nas w szpitalu nie ma zo przysn tylko jakis gaz...
i nie mam zielonego pojecia mimo przeczytania wszystkich Waszych wypowiedzi na co bym sie zdecydowala gdybym miala wybor
aaaa zapomnialam dodac o bolach szwow po pierwszej cc przy drugiej ciazy...
wydaje mi sie byc moze blednie, ze cc i sn to porownywalny bol, tylko przy sn o wiekszym natezeniu za to szybciej ustepujacy, za to cc to mniejszy bol ale rozciagniety w czasie