Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

), wyliczyla mi wszelkie potencjalne zagrozenia zwiazane z ciaza. Pojechala mi ze moge miec hiper- lub hipotrofie plodu, ze dziecko moze miec wady genetyczne w tym wszelkiego rodzaju trisomie, wady rozwojowe, ze mozemy miec malo- lub wielowodzie, ze mnie samej zagraza gestoza, nadcisnienie, cukrzyca, krwotok przy porodzie... Tak sluchalam i czekalam az powie zebym usunela te ciaze bo albo urodze mutanta, albo mnie ta ciaza zabije. Ciaza przebiegla ksiazkowo, dziecko urodzilo sie zdrowe, silne i o idealnej masie. Pod koniec ciazy, spytalam polozna, czemu lekarka tak na mnie w szpitalu wyjechala, bo mialam wrazenie ze jej zachowanie jest podyktowane moim wiekiem np. Polozna powiedziala mi, ze oni musza wyliczyc WSZELKIE MOZLIWE ZAGROZENIA BO JESLI TEGO NIE ZROBIA A COS SIE WYDARZY, TO ICH LUDZIE PO SADACH CIAGAJA.
Wiec nie jest wazny tzw. swiety spokoj ciezarnej, ciezarna ma wiedziec co jej moze zagrazac z okazji ciazy.