Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja również poproszę o zaproszenie do zamkniętej Anisen ja myślę, że o sprawach prywatnych i ważnych dla nas możemy pisać na zamkniętej, natomiast o pozostałych tutaj
dziewczynki co wy na to żeby za jakiś czas założyć temat z naszymi listami wyprawkowymi? dla nas, dla maluszka, co do domku, takie listy do szpitala i do domku. tak sobie myślę, że ten temat zasługuje na osobny wątek bo jest bardzo ważny czekam na opinie
hmm i w tym temacie może nie będziemy wpisywać komentarzy? żeby było bardziej czytelnie. która chce pisze swoją listę i edytuje jak za jakiś czas coś chce dodać? jak się na to zapatrujecie? fajny spis by nam powstał i bardzo przydatny.
Myślę że to dobry pomysł bo w razie czego mamy wątek zakupowy gdzie można ewentualnie o coś dopytać czy się doradzić. Ja sama chętnie te listy poczytam, choć już jakieś pojęcie mam co do czego