reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na prezenty.....

Jolu-Ten bujaczek jest czadowy!Kurcze gdzie ty takie cuda znajdujesz???
Mamamatysia....no podziw totalny dla Ciebie za taka organizacje.....kurcze a ten plecak dla tescia....normalnie w szoku jestem....super...:-)
Muszę być zorganizowana bo na mojego M w sprawach świąt raczej liczyć nie mogę(nie robi nic prócz wyciągania karty płatniczej:sorry:).placak zamawiam dla mojego tatka bo on jest zapalonym sportowcem(latem,rower-120 km dziennie,zimą,narty-4 razy w tygodniu prócz tego Nordic Walking,wspinaczka górska i wędkarstwo) wiec bedzie jak znalazł:-)
Moniqsan-Pomysł z tym kursem ,świetny! Juz wiem jaki prezent zafunduję mojemu m na urodzinki;-)

reklama
katarzynak83-co do ramek z gliną nie polecam ja mam jak dla mnie to badziewie, i wcale nie robi tak ładnego odcisku , mysle ze klocki duplo to super pomysł :-)

jola466- wow ale boski ten bujaczek

moniqsan- bardzo podoba mi sie twoj preznt dla m extra oryginalny

W moim kolejnym odcinku - prezenty dla Mai.

MK0467_Choo_A.jpg

image3.jpg

i jednego "metkowca" - jeszcze nie mogę się zdecydowć którego.

ringsbaby.jpg

taggies-grabby-elephant.jpg

taggies-activity-mirror.jpg

m&m's......ciuchcia....suuuper prezent...dziewczyny u mnie uwielbiaja.....wiedza ze trzeba "bic" lapka kominek zeby gralo....no i fascynuje je papuga na przyczepce no i kolka ktore sie kreca.....
a no i lubia gryzc zyrafe...tzn. jej glowe:-D:-D:-D

Ankzoc tez ja kupuje dla Majeczki .....

A gdzie znalazlas te matke z lusterkiem i metkami....podaj link....jest super...:tak::tak:

bardzo świetny temat :tak:
echhh my założyliśmy sobie że nikomu nie przywozimy prezentów - bo nie będzie miejsca w walizkach :-p że kupimy tylko dzieciom, a nie dorosłym :sorry:
ale i tak sobie pooglądam co wy kupujecie :tak:

moniqsan, kiedyś miałam taką fajną stronkę z takimi fajnymi rzeczami - m.in. był tam ten kurs jazdy. jak znajdę to na pewno wstawię linka - myślę że będziesz zadowolona :tak:

jola, ten bujaczek jest superaśny :-)
a od ilu miesięcy on jest?

m&m wow jakie to lego jest super! mój chrześniak byłby wniebowzięty :-D

katarzynak ta bombka to bardzo fajny pomysł :tak:

ankzoc, tą żyrafę z Fisher miała moja koleżanka - jej córka baaaardzo lubiła się nią bawić, tak więc moge ją polecić.

mmatysia, ty też masz bardzo fajne oryginalne prezenty, brawo :tak:

m&ms- hahhahah moja mała też dostanie tę zyrafkę i pociąg :-ptakze obydwie Maje dostana takie same prezenty :laugh2:

m&ms- moze to jakies specjalne znaki szczególne dla tego typu :-p a tak przy okazji to zawsze jak odp tobie to pisze twój nick tak: m$ms nie wiem dlaczego zawsze wciskam ci tego dolara :-D

Hej ho,
apropo zdjęć dla dziadków i babć, to my w pierwsze święta Mikołaja, wypuściliśmy takie.

Załączniki

• dziubkas_0054.jpg
    dziubkas_0054.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 132
  • dziubkas_0078.jpg
    dziubkas_0078.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 134
  • dziubkas_0090b.jpg
    dziubkas_0090b.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 135
  • dziubkas_0092b.jpg
    dziubkas_0092b.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 137
reklama
M&M`s super fotki! Świetny pomysl z taka sesją!;-):-):-) Kurcze tylko gdzieś mi wcięło taką czapkę Mikołaja :confused2::cool:
No i mnie to lusterko też bardzo sie podoba ale chyba małe szanse żeby to w Polsce dostać??:sorry:

Ankzoc, moja bratowa ostatnio dała teściowej taką ramkę z zdjęciem synka i tam też było miejsce na dwa osciski - stopy i rączki i wyszło im superr! Natomiast ja próbowałam cos takiego zrobić Hani i wyszła mi stopa jak u Yeti!:-D o moje dziecko spokojnie nie usiedzi :sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry