reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na prezenty.....

moniqsan

Fanka BB :)
Miasto
Warszawa
No to zakładam wątek.
Może powymieniamy się pomysłami, coś komuś podsuniemy, zainspirujemy się nawzajem ...
Zapraszam :-):-):-)

reklama
Super wątek, tym bardziej, że ja co roku mam problem z pomysłem na prezenty...

mamamatysia widzę, że chłopcy byli bardzo grzeczni w tym roku, po 3 prezenty! Ale szczęściarze! :-) Super pomysły.

Ciągle nie wiem co kupić mojemu M :-(
to dla Andrzejka:

Disney Lalka Toy Story Sheriff Woody Szeryf Chudy (813693648) - Aukcje internetowe Allegro

dla Gaby nie mam pomysłu...
Chłopcy dostana po trzy prezenty dlatego, że przez 4 miesiące nie dostali nic(tzn,Fifi dostał ostatnio kulki z Fisher Price ale tylko dlatego, że dziecko nie miało się czym bawić bo grzechotki nudzą go po ok 30 sek:eek:)
Szeryf Chudy super!Mati uwielbia tą bajkę.Teraz namiętnie słucha jej na cd.Dla Filipa myslałam jeszcze o czymś takim:
Klawiatura + oprogramowanie Comfy
lub:
Czarodziejski Stolik
ale rodzice obiecali kupić na roczek,więc sobie daruję.
.

mamstud-moja Niki tez kocha toy story i przedwczoraj kupilismy Jej Buzz'a i chwile po wyjsciu ze sklepu zalowalam,ze sie nie wstrzymalam chociaz do mikolajek bo cholerstwo drogie jest a bez okazyjnie kase wydalam:zawstydzona/y:ale mam slabosc do dawania moim szkrabom prezentow a ten byl zdecydowanie trafiony i az mialam lzy w oczach jak mala go otwierala bo oszalala po prostu:tak:a na gwiazdke dostanie tez woodiego wlasnie.sa na mikolajki mysle o tym piesku-sprezynce...

Julia za to dostanie :
Chicco Musical handbag : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
moj mezus gre:
Play.com (UK) : Need For Speed: Shift : PC Games - Free Delivery
natomiast rodzicom robie pamiatkowe albumy z kilkudziesieciu fotek od dnia kiedy sie poznalismy przez slub,ciaze z Niki,kazdych Jej urodzinek,ciazy z Julka i wspolnych rodzinnych fotek:tak:mysle wstawic ok 50 fotosow.
mam jeszcze do kupienia preezenty dla 10 ciu dzieciaczkow z rodziny ale to juz drobnostki kupie w tym roku:sorry:

bardzo podoba mi się ten wątek bo już "zerżnęłam" od mmatysi jeden prezent!! :tak::tak::tak::-):-):-):-)
Pachnące poduszki - super podejdą mojej mamie.

Ja też będę kupować w internecie, bo wolę tak. :tak::tak::tak::tak:

Zaraz poszukam linków i powklejam.
Aha mamstud u mnie Mikołaj i Maja też dostaną po 3 prezenty. Chba bardziej dla tego że ja tak bardzo lubię im sprawiać przyjemność i patrzeć jak sie cieszą.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

bardzo podoba mi się ten wątek bo już "zerżnęłam" od mmatysi jeden prezent!! :tak::tak::tak::-):-):-):-)
Pachnące poduszki - super podejdą mojej mamie.

Ja też będę kupować w internecie, bo wolę tak. :tak::tak::tak::tak:

Zaraz poszukam linków i powklejam.
Aha mamstud u mnie Mikołaj i Maja też dostaną po 3 prezenty. Chba bardziej dla tego że ja tak bardzo lubię im sprawiać przyjemność i patrzeć jak sie cieszą.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p
Cieszę się, że mogłam pomóc:-):-):-).
Czekam na linki;-)
Może tez coś skopiuję

ja wiem co ja chcę:
Hugo Boss Boss Orange Woda toaletowa 30ml spray (23805), Perfumy, Kosmetyki, Markowe perfumy, Perfumeria internetowa Perfumeria.pl
(kocham zapachy Bossa - zarowno w damskiej jak i meskiej wersji. A moj Femme juz się konczy. Calvin Klein Escape tez juz na wykonczeniu, więc.. )
a znajac zycie dostanę tez od M komplet srebrnej bijou;-):tak::-D

dla M - bedziemy mieli prezent z glowy - dokładam się do PS 3, niech ma jak życia poza tym nie widzi :-p:-p:-p:crazy:

a dla Malej...
zastanawiam sie nad kilkoma zabawkami, ale musze je pierw sprawdzić w sklepie - linki wkleje wkrotce:tak:

reklama
Mikołaj dostanie:
LEGO 7893 - WIELKI SAMOLOT PASAŻERSKI sklep internetowy zabawki Wrocław

[ame="http://www.amazon.co.uk/Transformers-Revenge-Fallen-Deluxe-Bumblebee/dp/B001QFYTQY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=kids&qid=1258974145&sr=1-2"]Transformers: Revenge of the Fallen - Deluxe Bumblebee: Amazon.co.uk: Toys & Games[/ame]

i chyba jakieś dinozaury - bo starsznie go fascynują.

wybaczcie nie iem czemu się to tak podwójnie wyświetla :sorry:

Do góry