Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
Czy wasze malenstwa maja zimne raczki i nóżki? Moj mały ma 2 pary skarpetek:-)jedne na gołe stópki a drugie zakladam na spioszki ,ale nóżki ma zimne,raczki to samo az sine moze ma złe krazenie?:-(kark ma cieply wiec raczej zimno mu nie jest
Wizyta u Internisty dopiero w czwartek , ja mam tyle pytan...Czy wasze malenstwa maja zimne raczki i nóżki? Moj mały ma 2 pary skarpetek:-)jedne na gołe stópki a drugie zakladam na spioszki ,ale nóżki ma zimne,raczki to samo az sine moze ma złe krazenie?:-(kark ma cieply wiec raczej zimno mu nie jest
![]()
Ja też kładę na boczek bo wydaje mi się, że jakby się miało ulać coś (a czasami się to zdarza) to się nie zachłyśnie. I położna która dziś u mnie była też powiedziała, że na boczku dobrze i w szpitalu jak mała wracała z kąpieli albo z badań to była ułożona na boczku...
Wizyta u Internisty dopiero w czwartek , ja mam tyle pytan...Czy wasze malenstwa maja zimne raczki i nóżki? Moj mały ma 2 pary skarpetek:-)jedne na gołe stópki a drugie zakladam na spioszki ,ale nóżki ma zimne,raczki to samo az sine moze ma złe krazenie?:-(kark ma cieply wiec raczej zimno mu nie jest
![]()
:-)