reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
hmm...to ja już nic nie wiem :( powinnam dostać pieniążki a jeszcze ich nie ma i tak się zastanawiam ile mają czasu na ich wypłacenie ??? A skąd niby mają mieć mój nr konta ??? heh :(

Może być, że dostaniesz kaskę w pierwszym dniu po skończeniu się zwolnienia - to na konto /dlatego lepiej żeby lekarz wypisywał zwolnienia np. na 21 dni, a nie na 42 od razu :)/
Jeśli płaci ci pracodawca, to pieniądze powinnaś dostać jak normalną wypłatę...
Aha - we wniosku na pewno napisałaś jaką formę płatności wybierasz...
Poprzez listonosza pieniądze wypłacane są: 5, 10, 15, 20, 25 lub 30 danego miesiąca... - tak jak emerytury ;)
Chyba wszystko ??? Mam nadzieję, że OK?

Skoro to dział porady...
To ja błagam o poradę!!! Jak w nowym BB wkleja sie suwaczki????:confused:
Wiecie że mam fioła na ich punkcie ! A za cho.erę nie wiem jak to sie tu robi!!!:szok:

Lucky - moim zdaniem wchodzisz w Panel użytkownika i w ,,edytuj podpis". reszta, jak w starym forum. Tylko,że niekoniecznie jeszcze to musi działać, bo ja np nie mogę ciągle wstawić mojego zdjęcia, a moderatorzy prosza o cierpliwość.
Miłka - u mnie po prostu pisząc odpowiedź klikam na mordkę i wstawia się sama. :tak:. Nie używaj ,,szybkiej odpowiedzi" tylko normalnego ,,odpowiedz"

dziewczyny ja dalej z tym zwolnieniem...
jednak nie trzeba placic calosci zusu!
i teraz pytanie do dziewczyn, ktore sa na zwolnieniu:
na co macie zwolnienie ??
jaki symbol macie wpisany na zwolnieniu?
bo ja mam jakies B ...
wiecie na co mozna dostac zwolnienie w ciazy (na dluzszy okres-do konca ciazy).
kolezanka dostala za to ze jest zmeczona od 6 miesiaca do konca ciazy :szok:
prosze o pomoc :-)

reklama
KICIA80 kod B to info ze jesteś w ciązy i nie jest to kod choroby. Zwolnienie możesz dostac na wszystko, nadciśnienie, bóle pleców, brzucha itp...gorzej jak ZUS wezwie Cie na komisje i bedziesz zdrowa...

Do góry