reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

hehehe...widze, że nie jestem sama pyskata :-p
Czasem jednak musze się ugryźć w język i dobrze,że taką umięjętnośc też posiadam :-p

Kate_less Ty to zawsze coś kobieto poradzisz :-D SUPER :tak:

reklama
No to super babki jesteście :-) ja zawsze jak są faceci w urzędach /bardzo rzadko:-( / to robię z siebie taką "słodką idiotkę" i oni robią wszystko za mnie ;-)
natomiast z babami jest strasznie... kiedyś takiej jednej powiedziałam, że jak jej facet nie dogodził, to nie moja wina i nie musi się na klientach odgrywać za nieudane życie seksualne lub jego brak ... - to było w banku przy pełnej sali ludzi... wszyscy zamilkli ... i baba zaczęła obsługiwać w trybie ekspresowym
Pozdrawiam

P.S. Nieistotna - walcz o to, co ci się należy!!!

No to super babki jesteście :-) ja zawsze jak są faceci w urzędach /bardzo rzadko:-( / to robię z siebie taką "słodką idiotkę" i oni robią wszystko za mnie ;-)
natomiast z babami jest strasznie... kiedyś takiej jednej powiedziałam, że jak jej facet nie dogodził, to nie moja wina i nie musi się na klientach odgrywać za nieudane życie seksualne lub jego brak ... - to było w banku przy pełnej sali ludzi... wszyscy zamilkli ... i baba zaczęła obsługiwać w trybie ekspresowym...

No to się umiejętność przekonywania:-D Tak trzymaj!!!!
Ja też staram sie walczyć bardzo o swoje i nie boje sie "otwierać buzi".:-)

Dziś inaczej to chyba sie nie da:wściekła/y:
Mój znajomy mieszka w Angli i jak tu przyjeżdża to nie potrafi sie odnaleźć w załatwianiu spraw. Tam ponoć wszystko proste i oczywiste, a to skołtunione!!!

Przykładów lepszego i szybciej funkcjonującego systemu biurokracji nie trzeba szykać aż tak daleko. Już w Niemczech jest 500tys razy szybciej, lepiej i dokładniej i mniej formalności:nerd:

reklama
Do góry