reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

Ja mam kuchnię z osławionej;-) Ikei
ale tylko ramy i podstawy oraz te "duperelki" dodatki
natomiast fronty i blaty zamawiałam u nas w hurtowni
nie pomogę nt. innych mebli:sorry2:

Patrycja - ślicznie!!!
Kasia - cd... z oświetleniem nad blatem, to może jakieś półki szklane i do nich od spodu można doczepić światło /my tak mamy nad "barkiem"/
W Ikei mają nwet takie światło naklejane, bez kabelków:-D

reklama
O, muszę to naklejane światlo obczaić ...

Kamila, ja patrzyłam ogólnie na forach i BRW podobno rozpadliwe mocno. Ale to z forów. Ze znajomych nikt nie kupował.

Ja mam wszelakie meble głównie z BRW -sklepów u nas pod dostatkiem, bo właściciel tej fabryki i fabryka jest w lubelskim.

nie powiem,żeby te najtańsze meble były przyzwoite... - rozpadliwe jak Kasia mówi bardzo.
Na pewno lepsza jakość mają ichnie te droższe meble no ale to już wyższa półka, nie nasza kieszeń...;-)

moj wujek ktory jest stolarzem robi mi szafke pod umywalke od roku hehe
obecnie ma jakies 3 klatki schodowe do odrestaurowania w berlinie i ciagle cos
takze chyba skorzystam z "obcych" :cool2:

Saraa - pozazdrościć wujka!

Ditka - my się przymierzamy do kupienia stołu BRW - ale takiego rozkładanego do kuchni, bo mają fajnie rozkładane te stoły. No i nie wiem, czy za tysiaka to się rozpadnie?? Chyba juz podchodzi pod te droższe? Co myslisz?

Jeszcze oblukam w sklepach zanim kupię - pewnie akurat wszyscy wymacali, będzie widać, jak się ma rozpasć, bo już zapewne ze 200 razy ktoś złożył/rozłożył ;-)

reklama
Do góry