reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
kasia volvo 
pogadaj z pingwinkiem

pogadaj z pingwinkiem
sugarspunsister
matka polka superstar
nie prawda ze drogie 

teraz mozna naprawde znalezc duza okazji
pingwinek chyba nie tylko powypadkowe bo nam cos kiedys tam cos pomagala szukac

teraz mozna naprawde znalezc duza okazji
pingwinek chyba nie tylko powypadkowe bo nam cos kiedys tam cos pomagala szukac

..aenye
Mama grudniowa'06
kasia :-) no my na tym samym etapie. generalnie mamy lancie lybre kombi, polecamy bardzo - super wydajna, pali tylko 7 po miescie i 6 na trasce i wbrew obiegowym opiniom (ze niby wloskie) ani ona, ani poprzednie wloszczyzny, co mielismy (alfy) - nic sie nie zepsulo nigdy! ale juz ja trzeba opchnac, bo za rok juz duzo wiecej stracimy. mamy plan we wrzesniu-pazdzierniku kupic audi - ale to wiecej niz 4-letnie ;-) bo tak do 30-35tys max.
ja sie napalilam na vana ;-) chrysler voyager
no ale moj men twierdzi, ze za duze
nie kumam, z dwoma wozkami ;-)
tylko pamietajcie, ze ma byc diesel ;-) hehe
a volvo moim zdaniem faktycznie drogie (szczegolnie, jak chcecie takie nojki sztuki) ale piekne, wytrzymale, BEZPIECZNE i duze :-) zakochana jestem w xc 70 (o, tu takie pokazowe, nowe i zbajerowane, ale mozna dostac ok 70tys):
pl.automobile.de - Samochody używane - Samochody roczne - Pojazdy nowe - Samochód osobowy - Motocykl
ja sie napalilam na vana ;-) chrysler voyager

no ale moj men twierdzi, ze za duze

tylko pamietajcie, ze ma byc diesel ;-) hehe
a volvo moim zdaniem faktycznie drogie (szczegolnie, jak chcecie takie nojki sztuki) ale piekne, wytrzymale, BEZPIECZNE i duze :-) zakochana jestem w xc 70 (o, tu takie pokazowe, nowe i zbajerowane, ale mozna dostac ok 70tys):
pl.automobile.de - Samochody używane - Samochody roczne - Pojazdy nowe - Samochód osobowy - Motocykl
Aenye - fakt zgadzam się z tobą, mi się też podoba volvo, ale cena mniej...
My chcemy zdecydowanie osobowe , nie vana, bo z vanem problem z parkowaniem - np nie wjedzie do garażu podziemnego, ani do takich garaży w centrach handlowych itp. Diesel tez popieram. Teraz diesle palą 5,5 po miescie, fajna sprawa bo tanio utrzymać. Ja generalnie nie chcę starszego niz 4 lata, bo jakoś niezależnie od marki wszyscy znajomi miesięcznie ładują tyle w naprawę że łojezu. Plus problemy jak i gdzie dojechać... jakieś holowania... nie dzięki...
Dzięki za typy włoskie
My chcemy zdecydowanie osobowe , nie vana, bo z vanem problem z parkowaniem - np nie wjedzie do garażu podziemnego, ani do takich garaży w centrach handlowych itp. Diesel tez popieram. Teraz diesle palą 5,5 po miescie, fajna sprawa bo tanio utrzymać. Ja generalnie nie chcę starszego niz 4 lata, bo jakoś niezależnie od marki wszyscy znajomi miesięcznie ładują tyle w naprawę że łojezu. Plus problemy jak i gdzie dojechać... jakieś holowania... nie dzięki...
Dzięki za typy włoskie
..aenye
Mama grudniowa'06
kasia, no generalnie od szczescia chyba zalezy. my mamy uzywki od zawsze i super pracuja, nie psujac sie, nawet nasze, co to wiecej maja niz 4 latka.
a z vanem faktycznie taki klopot?? nie wydaje mi sie jakos, by byly duzo wieksze od jeepow, a te wjezdzaja ;-) w sensie wysokosci problem czy w dlugosci??
a z vanem faktycznie taki klopot?? nie wydaje mi sie jakos, by byly duzo wieksze od jeepow, a te wjezdzaja ;-) w sensie wysokosci problem czy w dlugosci??
kasia napewno diesla bierzcie i to nie mniejszego niż 2.0 najlepiej tdi
ja polecam passata (ma brat) lub touran [SIZE=-1]minivan[/SIZE] i ma mega bagażnik (mamy my)
Samochody osobowe Volkswagen
volvo też są najsssssssss ale cena.......
ja polecam passata (ma brat) lub touran [SIZE=-1]minivan[/SIZE] i ma mega bagażnik (mamy my)
Samochody osobowe Volkswagen
volvo też są najsssssssss ale cena.......
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
my mielismy dyskusje a propos voyagera
ale my zdecydowanie nievanowi jestesmy
jakos nie nasze stilo
dziadki niech sobie sprawia takowy
terenowy niestety powalaly nas jesli chodzi o wielkosc silnika
ale w koncu znalezlismy to co nam potrzebne
ma wsio co chcielismy
Chrysler Pacifica (2003-) - 001 - MotoNews.pl
tylko model 2006-2007