reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
Teraz mamy Fabię hatchback 2003 rok.

Pingwinek głównie z tego co wiem to powypadkowe - ja bym chciała bezwypadkowy i jakiś w miarę nowy (3-4 letni albo nowy całkiem). Volvo mega drogie... :-(

kasia :-) no my na tym samym etapie. generalnie mamy lancie lybre kombi, polecamy bardzo - super wydajna, pali tylko 7 po miescie i 6 na trasce i wbrew obiegowym opiniom (ze niby wloskie) ani ona, ani poprzednie wloszczyzny, co mielismy (alfy) - nic sie nie zepsulo nigdy! ale juz ja trzeba opchnac, bo za rok juz duzo wiecej stracimy. mamy plan we wrzesniu-pazdzierniku kupic audi - ale to wiecej niz 4-letnie ;-) bo tak do 30-35tys max.
ja sie napalilam na vana ;-) chrysler voyager :tak:
no ale moj men twierdzi, ze za duze :no: nie kumam, z dwoma wozkami ;-)

tylko pamietajcie, ze ma byc diesel ;-) hehe

a volvo moim zdaniem faktycznie drogie (szczegolnie, jak chcecie takie nojki sztuki) ale piekne, wytrzymale, BEZPIECZNE i duze :-) zakochana jestem w xc 70 (o, tu takie pokazowe, nowe i zbajerowane, ale mozna dostac ok 70tys):
pl.automobile.de - Samochody używane - Samochody roczne - Pojazdy nowe - Samochód osobowy - Motocykl

Aenye - fakt zgadzam się z tobą, mi się też podoba volvo, ale cena mniej...

My chcemy zdecydowanie osobowe , nie vana, bo z vanem problem z parkowaniem - np nie wjedzie do garażu podziemnego, ani do takich garaży w centrach handlowych itp. Diesel tez popieram. Teraz diesle palą 5,5 po miescie, fajna sprawa bo tanio utrzymać. Ja generalnie nie chcę starszego niz 4 lata, bo jakoś niezależnie od marki wszyscy znajomi miesięcznie ładują tyle w naprawę że łojezu. Plus problemy jak i gdzie dojechać... jakieś holowania... nie dzięki...
Dzięki za typy włoskie :)

kasia, no generalnie od szczescia chyba zalezy. my mamy uzywki od zawsze i super pracuja, nie psujac sie, nawet nasze, co to wiecej maja niz 4 latka.
a z vanem faktycznie taki klopot?? nie wydaje mi sie jakos, by byly duzo wieksze od jeepow, a te wjezdzaja ;-) w sensie wysokosci problem czy w dlugosci??

my mamy toyote corolle kombi i jest ok

ale jak dla mnie teraz to bym chciala taki z 3 miejscami z tylu
moj faworyt to c4picasso 7 osobowy (ale to nowy model wiec pewnie nie bedzie uzywanych)
Citroën

i honda frv
Honda

reklama
my mielismy dyskusje a propos voyagera
ale my zdecydowanie nievanowi jestesmy :no: jakos nie nasze stilo
dziadki niech sobie sprawia takowy

terenowy niestety powalaly nas jesli chodzi o wielkosc silnika
ale w koncu znalezlismy to co nam potrzebne
ma wsio co chcielismy :tak:
Chrysler Pacifica (2003-) - 001 - MotoNews.pl

tylko model 2006-2007