Wyesmitować nie można, na bruk, i to każdego - nie tylko matki z dzieckiem - to co innego. Meldunek to czysto techniczna, administracyjna sprawa. Mówi tylko państwu o twoim miejscu pobytu. Melduje i wymeldowuje się mieszkający, a jak nie dopełni tego obowiązku, to właściciel.
reklama
Niby tak, Saraa, ale nikt tego nie sprawdza. To wynika z tego że na pobyt czasowy melduje się jak mieszkasz powyżej 3 m-cy, no i z wymeldowaniem podobnie, jak nie zamieszkujesz. A po co ci ten meldunek Cosmo?
kamila1983
Fanka BB :)
cosmo właściciel moze wymeldowac osobe ktora od trzech miesiecy nie mieszka tam jest na to jakas ustawa wiem bo tak robiłam
sugarspunsister
matka polka superstar
a co jej przeszkadzacie?
zadzwoniła do mnie z pyskiem, że mamy się wymeldować bo ona nie będzie za nas płacić
w ogole zamki zmienione, żebyśmy tam przypadkiem nie weszli nie wiem co jej odbiło może za małą dawke psychotropów przyjmuje (bierze je od kilku lat)
a mój mąż jej płaci dużo, ze to, że mieszka, u nas w Sosnowcu za tą kase by się mieszkanie wynajęło...

a mój mąż jej płaci dużo, ze to, że mieszka, u nas w Sosnowcu za tą kase by się mieszkanie wynajęło...
Pewnie płaci dodatkowo za śmieci, prąd wspólny i inne gówna...
A tam gdzie mieszkacie powinniście się móc zameldować, chociażby czasowo. Jak to jest np. lokatorskie to się meldujesz z pieczątką spółdzielni czy wspólnoty po prostu. Albo z podpisem właściciela.
A tam gdzie mieszkacie powinniście się móc zameldować, chociażby czasowo. Jak to jest np. lokatorskie to się meldujesz z pieczątką spółdzielni czy wspólnoty po prostu. Albo z podpisem właściciela.
reklama
Podziel się: