Wyesmitować nie można, na bruk, i to każdego - nie tylko matki z dzieckiem - to co innego. Meldunek to czysto techniczna, administracyjna sprawa. Mówi tylko państwu o twoim miejscu pobytu. Melduje i wymeldowuje się mieszkający, a jak nie dopełni tego obowiązku, to właściciel.
reklama
Niby tak, Saraa, ale nikt tego nie sprawdza. To wynika z tego że na pobyt czasowy melduje się jak mieszkasz powyżej 3 m-cy, no i z wymeldowaniem podobnie, jak nie zamieszkujesz. A po co ci ten meldunek Cosmo?
kamila1983
Fanka BB :)
cosmo właściciel moze wymeldowac osobe ktora od trzech miesiecy nie mieszka tam jest na to jakas ustawa wiem bo tak robiłam
sugarspunsister
matka polka superstar
a co jej przeszkadzacie?
zadzwoniła do mnie z pyskiem, że mamy się wymeldować bo ona nie będzie za nas płacić
w ogole zamki zmienione, żebyśmy tam przypadkiem nie weszli nie wiem co jej odbiło może za małą dawke psychotropów przyjmuje (bierze je od kilku lat)
a mój mąż jej płaci dużo, ze to, że mieszka, u nas w Sosnowcu za tą kase by się mieszkanie wynajęło...
w ogole zamki zmienione, żebyśmy tam przypadkiem nie weszli nie wiem co jej odbiło może za małą dawke psychotropów przyjmuje (bierze je od kilku lat)a mój mąż jej płaci dużo, ze to, że mieszka, u nas w Sosnowcu za tą kase by się mieszkanie wynajęło...
Pewnie płaci dodatkowo za śmieci, prąd wspólny i inne gówna...
A tam gdzie mieszkacie powinniście się móc zameldować, chociażby czasowo. Jak to jest np. lokatorskie to się meldujesz z pieczątką spółdzielni czy wspólnoty po prostu. Albo z podpisem właściciela.
A tam gdzie mieszkacie powinniście się móc zameldować, chociażby czasowo. Jak to jest np. lokatorskie to się meldujesz z pieczątką spółdzielni czy wspólnoty po prostu. Albo z podpisem właściciela.
reklama
Podziel się: