• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
helloł kobitki:)
:happy2: gratki dla ali:) nich rośnie zdrowo:)
Jak widać nadal w domku:) Myślałam,że może wczoraj coś się zaczęła ale niestety... to jeszcze nie pora...
Miałam tylko przeszywający ból brzucha który ustąpił w ciągu godziny:-D. Nawet śmiać się nie mogłam.... W środe mam wizytę u gina i ktg także zobaczymy:)
Wam życzę słonecznego dnia mimo takiej pogody:):baffled:

Hej Dziewczyny! Czytam Wasze forum od jakiegos czasu. Tez będę rodziła w Gorzowie, zaczynamy 31 tc, chlopiec :) pierwszy dzidziuś. Trzymam kciuki za wasze maleństwa, a z niecierpiwością czekam na Franusia, który bryka w brzuszku mamy.

aaaaaaaaaaaa ja też chciała Franka ;) chociaż miała być zawsze dziewunia, ale jeśli nie byłaby, to byłby Franuś, albo Alex ;) moja przyjaciółka ma Fracnesco, bo mieszka we Włoszech, ale i ta mowimy na niego Franuś ;)

tak wogóle witamy Cię mamo Franusia, Fajnie, że do nas dołączyłas.
31 tydzien to już cos. Gratuluje.
a do kogo chodzisz?

Od początku wiedzieliśmy, że jesli będzie chłopiec, to na pewno Franek, mielismy problem z imieniem dla dziewczynki i właściwie nie wybraliśmy :) chodzę do Lechowej, spoko jestem zadowolona, tez początkowo myslałam o Skwierzynie, ale jednak tutaj mamy specjalistów i sprzęt i to przeważyło. Fajnie macie, juz macie dzidzie przy sobie, ja 97 cm obwód i od jutra na zwolnieniu jupi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry