• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Hej dziewczyny, trochę mi zajęło za nim przeczytałam wszystkie Wasze posty, ale było warto:) oczekuje swojego pierwszego dzidziusia ale przede mną jeszcze długa droga bo to dopiero 11 tc. i już nie mogę się doczekać mego maleństwa. pozdrawiam wszystkie mamusie:)

reklama
Hej Dziewczyny!!

Ale mam zaległości :))
Witam nowe koleżanki :) Hej MamoFranusia, Hej Aneczka87!!

Miałam takiego lenia, ze nawet nie chciało mi się otwierać lapka :)

Alunia bardzo dziękuje za życzenia :)) I chce się pochwalić, że potrafi już przewracać się z brzuszka na plecki :)

MamoFranusia ja na zwolnieniu byłam od 11-12 tc...nie dałabym rady tak długo w pracy wytrzymać....
Aneczka jeszcze cała droga przed Tobą...ale zleci jak nie wiem :)
A jak znosicie ciążę??

Larvunia ja miałam 117cm!!! Prawie jak beczka :-)

hejka.
a więc ja po lekarzu. Skurczy brak, rozwarcia nie ma nic sie dalej nie zapowiada na poród. A skierowanie do szpitala dostałam z powodów obrzęków nóg. Jestem wściekła bo jak sobie pomyśle lerzeć bezczynnie w szpitalu...
grrr..
buziakii. Będę się odzywać co jakiś czas. A raczej mój mąż da wam znać:)
:-)
paaaa trzymajcie kciukasy:)

Kinga to dla dobra Twojej niuni i Twojego!! Nie denerwuj się!!!
Powodzonka!!!! W szpitalu szybciej może wszystko się odbędzie :)

Czekamy na wieści :)

Ja ciąże znoszę nawet dobrze, póki mogę to staram się żyć jak przed ciążą oczywiście w ramach rozsądku. moje złe dolegliwości ciążowe to: że mogłabym spać i spać, póki śmigam jest ok, ale jak usiądę bez czynnie to oczy same mi się zamykają, no i to że muszę często jeść, bo inaczej jak mam pusty żołądek to mi tak dziwnie.ale jak na razie bez wymiotów:)
nie wiedziałam że bycie w ciąży przynosi tyle radości. a mój mąż jaki szczęśliwy. czasami sama się z siebie śmieje, że mojemu maluszkowi gadam trzy po trzy, nie ważne w jakim miejscu się znajduje, pewnie śmiesznie to na ulicy wygląda.ale cóż mam taką potrzebę:) a ile jeszcze przede mną:)

hej ho.
aneczka ja tez moglam spac i spac.. i korzystaj z tego narazie, bo niedlugo dzidzia nie da ci pospac...moja Helen właśnie zasneła...eh. maruda jedna,,,

Hej!
Moja Alicja to wczoraj prawie cały dzień przespała, a wieczorem za to patrzyła na mnie takimi zdziwionymi oczami...co ja od niej chcę??!! Dlaczego kładziemy się spać...przecież ona już wyspana...wrrr...pół nocki z głowy :/ A rano trzeba i tak wstać wyprawić smyka do przedszkola...oczy na zapałkach...

Dobranoc Kochane :)

kasiulem. znam to. coprawda nie odprawiam nikogo do przedszkola, ale samo karmienie nocne, to iście szatańskie wyzwanie, bo oczy same spadają na dol. cud, ze jeszcze nie upuściłam małej. teraz sie asekuruje poduszkami...

my wczoraj byliśy w askanie i powiem wam, ze mała przespala dokladnie caluski dzien, nie plakala, nie marudzila, a wracając, choc juz byla glodna, zasnela spala rowno 5 godzin bez jedzenia. no i co? wrocilismy do domu o 7, to do 1 wariowala, smiala sie i plakala, pierdziala i czkała...normalnie cyrk! teraz tez nie spi. patrzy na karuzele i sie marszczy...

reklama
hej laski nie powiedzialam wam, ale bylam wczoraj w rossmanie i kupilam na probe pieluszki babydream. 42sztuki za 14,99, bo ja kupowalam 2, wiecksze widzialam po 19,99 a są takie same jak pampers baby care. maja taką samą siateczke w srodku. wyprobowane przez wieczor, noc, i dziś do teraz, nic nie wycieka, wciagają dobrze wilgoć, w prownaniu do huggisow, jakie kupowalam ostatnio, jak siki zamiast do pieluszki, to po nodze ciurkiem i na pajacyka, i materacyk...eh. szkoda slow. a te babydream polecam. narazie sie przerzucam na nie, po co Helenka ma robić kupe w drogie pampersy, jak moze w tańsze. i tak się wyrzuca.
dodam tylko, ze moja nie ma zadnych odparzen, ani krostek, ani zaczerwienień, wiec moge sobie zmienic. ja nie uzywam nic na pupe, procz oliwki po kąpieli, i czasem kremu nivea baby, kojącego. ale czysto profilaktycznie.
zatem polecam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry