• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
Cure powodzonka!! Ja tam do dziś z trwogą wspominam swoją maturę...ściągi na biologię miały kilometry, a i tak na nic się zdały :) A niemiecki...brrr....matko jaka ja już stara jestem...:/
Ja ciuszki też kupowałam w lumpku i po pierwszym dziecku miałam...Dla siebie nie umiem nic kupować w ciuchlandzie, za to moja mama jest niezastąpiona w tym temacie :)
Gaja Ala jak na razie przekręca się z brzuszka na plecki no i dźwiga się do siadania :) teraz trzeba na nią uważać, już na przewijaku sama na chwilę nie może zostać...
Gratki dla Wiktorka :)) ale czas leci, przecież dopiero co pisałaś o tym, że to czop chyba odszedł, że organizm się oczyszcza....
Na szczęście Alicja nie ma ciemieniuchy, a na szczepienie idziemy 10 maja, mam nadzieję, że zniesie je tak samo dobrze jak poprzednie...
Kinga, ale masz przeboje :)

My tam z Alą słuchamy Radia Zet :))

Dziś do Poznania jedziemy na pierwsze urodzinki mojej przyjaciółki synka :) może jutro jakieś zoo zaliczymy :) dobrze, że nie pada...
Miłego weekendu dziewczyny!!

Ostatnia edycja:
Kasiulem wszystkie te nasze maluchy tak szybko rosną eh.... ja tez dopiero urodziłam ;)a juz 7 tygodni minelo. zaraz 8 bedzie.
milego weekendu w zoo i na urodzinkach ;*

Łeee, angielski z palcem w nosie poszedł :D Strasznie łatwe było, dużo prostsze niż próbne matury :)
Ej, Waszym bobasom też wypada co chwilę smoczek? Myszka tak zawzięcie go zasysa i i tak ciągle jej wypada.. Chce dydka, zasysa i wypluwa i tak w kółko.. O. właśnie jej wypadł :D

helloł:)
dziś mija mój termin porodu:) heh a tu jak nic tak nic.... śladu po czopie nie ma skurczy też nie. U lekarza dziś byłam, dał mi zwolnienie na 10 dni w poniedziałek na ktg. Leki na ciśnienie mi zwiększył bo ciśnienie 150/100 jak wzrośnie to do szpitala. Leki które dostałam w szpitalu na obrzęki okazały się lekami na drożność żył:) no cóż stwierdził, że i tak nie pomogą:) a ja już chcę urodzić jest mi cholernie ciężko i senno:):-D
miłego dnia:-)

kinga trzymaj się ;)
cure, mojej wypada smoczek, chociaż czasem tak lapczywie go chwyta, jakby chciala zjesc z plastikiem. a jak wypadnie, to ziemia drzy ;/

No, Myszka też.. Wypluje dydka i klękajcie narody, szał normalnie.. :) Zawsze kładę ją spać około 22.. Teraz uśpię ją jakoś ok. 21.30 i boje się, że będzie mi się budzić złośliwie w nocy, ale nie mam siły po tych maturach. :)

reklama
Zasnęła równo o 21.30 , przebudziła się w pół do czwartej rano, dałam jej mleko zagęszczone kaszką, zasnęła od razu po skonczeniu butli, i teraz obudziła się po 8 , zjadła i patrzy na karuzele nad łóżeczkiem :D
Boże, jak ona charczy.. Ma tą wiotkość krtani, ale to nie jest świst, tylko hałas :D Jak jestem z nią przy kimś, kto jej nie zna, to myślą, że się dusi :D Straszny dźwięk. Ja tam się przyzwyczaiłam i mi to nie przeszkadza, ani nie martwi mnie to, ale to strasznie głośno jest.. ;d Robi tak tylko, jak jest pobudzona.. a ona nie jest pobudzona tylko , jak śpi :D Jej dziadek ostatnio stwierdził, jak ją pierwszy raz zobaczył, że ma adhd.. ^^

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry