reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Dnia 7 czerwca, o godzinie 1.33 na świat przyszła
najcudowniejsza i najpiękniejsza Michalinka,
i wraz ze swoją mamusią Larvunią pozdrawiają wszystkie ciocie

Witamy Cię na świecie okruszku i rośnij szybko ;***

reklama
o jaaaa!!!!!
ucałowania i gratulacje dla niuni i jej dzielnej mamusi :**** Larvunia kochana czekamy na Was i relacje z porodu! Ale się ucieszyłam!
Future napisz coś więcej ile waży itd :)))

dziewczyny a powiedzcie jak załatwia się chrzest, to od razu idzie się z kasą? czy później? jak to było u was (tych co oczywiście chrzciły ;)

Kasileum a powiedz kochana, czy ci też czasami Alunia "obraża" się na jeden cycuś? bo moja ostatnio ma jakiegoś focha i nie chce ssać z lewej piersi (do tej pory była ulubioną).

Larvuna GRATULACJE!!! moc całusków dla Michalinki :*** A tak coś dziś czułam po kościach, że malutka się urodziła :-D
Czekamy na wieści z sali porodowej z niecierpliwością! :-)

Aga nie zauważyłam żeby się obrażała, ale woli prawą pierś i dlatego też mam ją poranioną i w żaden sposób nie mogę wygoić :(( byłam u lekarza pytać, kazała psikać octaniseptem albo gencjaną na wodzie smarować, ale i tak nie pomaga bo przecież ciągle podaję pierś Ali i na nowo ranka :((
A Alicja ma antybiotyk :((( kaszle już prawie dwa tygodnie i dlatego lekarka tak zadecydowała, a osłuchowo jest ok!

Co do chrztu kochana to właśnie miałam o tym pisać.... po wyjściu z kancelarii poczułam się jak gorszy obywatel, a moje dziecko jak bękart... nie wspomnę już o tym, że miałam zostać też chrzestną (chciałyśmy z kuzynką zrobić razem chrzciny - ona u mnie matką chrzestną, a ja u niej), już mogę o tym zapomnieć!! Nie mamy ślubu kościelnego i nie możemy mieć, nasze dziecko może być ochrzczone, a i owszem, ale w sobotę!!! po wieczornej mszy!!! koło 19!!!! tragedia będę chyba chrzciła w Katedrze!!
Aga najpierw idź dowiedz się co i jak, a jak pójdziesz konkretnie załatwiać to wtedy z kasą!

Ostatnia edycja:
Kasiulem czy Ty Kochana przypadkiem nie mieszkasz gdzieś na Manhattanie? Pytam, bo ja mieszkam i właśnie ten "nasz" kościół Męczenników jest bardzo słynny z takich akcji. Już nie raz słyszałam, że nie ma po co tutaj iść z żadną sprawą, gdy nie jest się wzorem do naśladowania w ich mniemaniu..

Podobno na Czereśniowej jest lepiej, a odnośnie innych kościołów się nie orientuję.
Zastanawiam się jak to będzie ze mną, jak już Kubuś się urodzi.. skoro nawet cywilnego nie mamy z narzeczonym. Na pewno od razu pójdę do innego kościoła.. bo tutaj.. to byłoby samobójstwo:baffled:

Pozdrowionka :*

reklama
Kasileum ja bym chyba mu coś powiedziała :szok: masakra! wcale się nie dziwię, że się tak poczułaś, mnie oburza sam fakt, jak to czytam!
nawet jeśli rodzice nie mogą się pobrać, to czemu "karze" dziecko...choć cała ta sytuacja jest chora i powiem ci, że pierwsze słyszę - jakiś nadgorliwy ten ksiądz!...moi znajomi po rozwodach (on i ona rozwiedzeni) ochrzcili dzieciątko właśnie w Katedrze, co prawda bez komentarza się nie obeszło ale ochrzcili normalnie, bez problemu...(wiem że w białym też nie robią problemów).
współczuję ci, że niunia na antybiotyku, ucałuj ją od cioci :***

a z tego cycka je ale z fochem :) najpierw pokrzyczy, popręży się a potem je...już sama nie wiem czemu...

miłego dzionka! od jutra chłodniej, miejmy nadzieję...bo w te upały nawet na spacer nie wychodzimy :/

Do góry