• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

ja też w miarę możłiwości chcę wodą podmywać. mam nawet takie bawełniane łapki. zakłada się na rękę, i po zmoczeniu jest bardzo mięciutkie i wymywa kupke ;) a pierze sie normalnie z pieluchami ;)

reklama
hejka
właśnie wróciłam od ginekolog, Lenka waży już 3 kg :) rozwarcia nie ma, natomiast mówi że jest już miękko i że może poród rozkręcić się w każdej chwili... :) także cieszę się. Wyniki dobre, mówiła że jak na 37/38 tc są super...pytałam też o KTG czy będziemy robić a ona na to że wszystko jest super i nie trzeba go robić.... :/ już sama nie wiem co o tym myśleć....

A co do podgrzewacza to kupiłam go na allegro (koleżanka w Stanach pilnowała dzieci i mi to poleciła, ja nawet nie wiedziałam ze coś takiego istnieje...ona b. zachwalała że w nocy się super sprawdza i dziecko nie czuje dyskomfortu i zimna...)
zaraz znajdę zdjęcie....

1419021751.jpeg1419021751_2.jpeg
..."przystosowany do pracy z wszystkimi typami chusteczek
- nie powoduje wysychania chusteczek
- wymiary: 25 x 17 x 12 cm
Urządzenie oryginalnie zapakowane. Załączony zasilacz europejski 220V"...

ja dawałam 110 zł :/ drogi...kupowałam go w grudniu. Wtedy tylko jeden facet miał je wystawione (w sumie znalazłam go w Google w historii allegro i zapytałam czy ma jeszcze te podgrzewacze i poprosiłam o wystawienie i mi wystawił :)

no cena raczej do atrakcyjnych nie należy.... :/
ja wpisywałam "podgrzewacz do chusteczek" a kupiłam od użytkownika allegro tom49er.

Future
powiem Ci że te pieluszki są śliczne! ja myślałam że to takie zwykłe tetrowe są a tu piękne gatki :)

W końcu dodzwoniłam się do Hipokratesa! masakra 30 połączeń...ale udało się :tak:
Zapisałam się do Rybskiego na usg po 35 tc (chcę aby mi sprawdził czy mała nie jest owinięta pępowiną, bo ja mam jakieś schizy na ten temat) i na KTG :-D w końcu będę miała je zrobione...;-) jak moja mi nie chce zrobić to pójdę gdzie indziej...no chyba że do 22 marca zdążę urodzić... ;)

reklama
Future bardzo chętnie zobaczę :) są takie ładne, że może i ja na lato małej takie cudeńko kupie...

gaja jak wrócisz od ginekologa to daj znać jak twój maluszek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry