aniolek-86
Madziula :P
Hej Aga 
Pewnie masz rację z tym zainteresowaniem pacjentkami. Też nie chce mi się w to wierzyć.
No nic.. pójdę na tę umówioną wizytę i wypytam się o wszystko. Wtedy zdecyduję ostatecznie, którego lekarza wybrać.
W sumie zawsze u dr Tymszana było dużo ciężarnych, więc gdyby było coś nie tak, to by od niego uciekały.
A pytam o poznanie płci bo bardzo jestem ciekawa. Od początku chcieliśmy z narzeczonym synka i coś czuje, że się udało. Ale zobaczymy
Pewnie masz rację z tym zainteresowaniem pacjentkami. Też nie chce mi się w to wierzyć.
No nic.. pójdę na tę umówioną wizytę i wypytam się o wszystko. Wtedy zdecyduję ostatecznie, którego lekarza wybrać.
W sumie zawsze u dr Tymszana było dużo ciężarnych, więc gdyby było coś nie tak, to by od niego uciekały.
A pytam o poznanie płci bo bardzo jestem ciekawa. Od początku chcieliśmy z narzeczonym synka i coś czuje, że się udało. Ale zobaczymy
nic fajnego....
Cos za cos... chociaz nikt nie powiedzial ze jak zaczniemy rodzic to oni akurat beda miec dyzur bo moze ich nie byc tego akurat dnia
Ja mialam 3 razy. Juz miec nie bede, bo mam tylko na KTG przychodzic raz w tygodniu. Co prawda co miesiac pielegniarka sprawdzala przez USG czy serduszko bije..ale to doslownie sekund 5 i nie placilam za to. Chociaz z drugiej strony placilam 70 zl za wizyte..plus jakies tam badania czy cos. Generalnie to i tak wychodzilo stowke miesiecznie.