• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
Aga Ty to przygotowana jak na wojnę :-)

Ja nie kupowałam ani czopków ani Oilatum, bo to tak naprawdę można dokupić w każdej chwili. Do noska mam zwykłą gruszkę i sól fizjologiczną jak na razie spełnia swoje zadanie :-) , a witaminy podaję osobno. Wit.D mam w kropelkach (Devikap na receptę kosztuje chyba 4zł), a K zaczęłam podawać później jak tylko przeszłam na samą pierś. Lekarka mówiła, że jak nawet co drugi dzień daje się butelkę to nie trzeba K bo można przedawkować.
Małą od niedawna kąpię ale w Emolium, jest równie dobre ja Oilatum a 20zł tańsze, bo dostała nieładnej wysypki na buźce (pewno zjadłam coś i chyba nawet wiem co - por), a sudokrem do pupciu użyłam chyba tylko z 5 razy...

Future to super, że z Helenką wszystko dobrze i że taka kochana :-) Oby rosła zdrowiutka bo to najważniejsze :-)

Ostatnia edycja:
cześć kochane!
ja wczoraj cały dzień w toalecie a w nocy żołądek mnie bolał, myślę, że już do porodu mój organizm się szykuje (mam bynajmniej taką nadzieję ;), dziś pospałam na maxa! nie wiem czy ciśnienie się zmienia, bo jestem jak ryba bez wody...

Dzisiaj spróbuje dostać się do mojej gin., zobaczymy czy mnie przyjmie na momencik, także lecę się kąpać! :-)

Miłego dzionka dziewczyny!!! i całuski dla Waszych maluszków!!!

Gaja te okna myła, że kto wie czy już porodówki nie okupuje ;-)

Kasileum ja Oilatum kupiłam za 45 zł w promocji za 500ml (w aptece internetowej), także się opłaciło, bo u nas w podobnej cenie Emolium bym kupiła.... ;-)

hehe babeczki, ale jesteście niecierpliwe ;) ja myślę, że wszystko w swoim czasie. nie przyśpieszycie tego...
ale jestem z wami.

Kasiulem - ja musze poprosic pediatre o te kropelki, bo ja za miesieczna kuracje dalam 20 zl, to wole dac 4 ;) a te ampulki tak samo jak kropelki wciskasz do buzi, wiec... jade za 2 tyg do pediatry, chyba, ze cs by se dzialo. ale nie zamierzam zeby sie cos dzialo haha

Aga Ty już jesteś jak chodząca bomba :-) w razie co to cały czas trzymam kciuki!!!
A ja dziś się czuję podobnie czyli jak ryba bez wody... spałam jak nigdy, a i Ala śpi jak zabita... to wszystko przez te przestawianie czasu no i przesilenie wiosenne...ale ruszę się trochę z domu to może jakoś się rozruszam :-)

Future zapomniałam dodać, że te kropelki powinny wystarczyć na 6 m-cy!!!

Aaa... pisałaś coś o okuliście...mi nic takiego nie mówiono, że do okulisty trzeba iść z Alą!! Macie jakieś wskazania bo np. w rodzinie ktoś ma problemy ze wzrokiem, czy tak po prostu??

Ostatnia edycja:
Aga Ty to zawsze jakieś fajne oferty wyszukasz :-) Rzeczywiście dobra cena za 500ml!! A jednak opłaca się poszperać w necie...
Future przynajmniej będziesz miała pewność czy wszystko ok z oczkami, bo mój mąż ciągle zamartwia się, że Ala źle widzi, bo źrenice ma takie szerokie i jeszcze inne rzeczy wymyśla, aż mnie zaczyna udzielać się ten jego stres...choć dobrze wiem, że jest jeszcze malutka i na pewno nie widzi jeszcze dobrze...

A Gaja zacichła nam...nie na darmo chyba organizm jej się oczyszczał... :-) Trzymaj się Gaja!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiulem, a moze z Alutką tez sie wybierzesz. ta poradnia jest w szpitalu, a przeciez mozesz dla zdrowia psychicznego wybrac sie z mala... bedziesz spokojna. i mąz tez

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry