• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Future, Helenka urośnie nawet nie zauważysz kiedy :-)
Do GLS na kasę, ze skierowaniem od rodzinnego. Lekarz nazywa się Andrzej Szmania (Poradnia Preluksacyjna) nr do rejestracji 95 7322942, powinnaś zarejestrować Niunię jak najszybciej, bo pierwsza wizyta jest koło 4 tygodnia...

Future jak myślisz robią nam znów psikusa, czy się umówiły i okupują porodówkę :-D

reklama
Future .. GLS to jest ta przychodnia na Pilsudzkiego. Najwieksza zaleta jest to, ze nie trzeba jezdzic po calym gorzowie w poszukiwaniu lekarza, bo tam maja wszystko na miejscu.

..:: Gorzowska Lecznica Specjalistyczna - GLS - Witamy! ::..

Nie wiem jak Aga, ale ja sie kisze w domu jeszcze :-) Chociaz wczoraj wieczorem mialam skurcze co 20 minut...ale bezbolesne ;/
A do fryzjera bym poszla :P Ale to dopiero po porodzie, bo chce sciagnac ta czerwien, bo juz mnie wkurza.

Tylko nie idz tam na Okolna...w tym pawilonie. Ja tam poszlam przed swietami ;o Tragedia. Wlosy mi sciela na mega krotko. Uczesala mnie jak stara babe a do tego jeszcze zadnych certyfikatow i mega syf ;o Pelno klakow sie walalo.

Nie, ja mam swojego fryzjera, na Matejki. Teraz mam włosy prawie do ramion, bo już trzy miesiące nie byłam... ale zawsze ścinam się dość krótko tzn. tył krótko, aż podgolony, a z przodu mam dłuższe i on zawsze zetnie mnie tak jak chcę :-) Już nie mogę się doczekać!!

Wiecie co, przez te przestawione godziny to wszystko nam się rozregulowało :-( Ala się pogubiła i teraz od dwóch godzin wisi na piersi i nie może zasnąć, a zmęczona na maksa!!

moja spi od 10 ;) jej nic nie przeszkodziła zmiana czasu. ma to chyba po mnie, ja bym mogla spac i spac..

dziewczyny powiedzcie mi czy znaczy Kasiulem ;;) masz bóle pleców po porodzie? ja poprostu nie daje rady. aż mi sie łzy cisną... ratunku!

Future, nie mam takich objawów, co prawda bolą mnie plecy, ale od garbienia się (to moja zmora) i od dużych piersi (bo ja raczej dużych normalnie nie mam), czasami boli mnie też rwa kulszowa, ale nie jest to taki ból żeby prawie płakać...a w którym miejscu dokładnie Cię boli??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry