• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

kasiulem juz mi zeszlo na uda i lydki, i kolana, wszystko razem, a co chwile skurcz w brzuchu. wielam ibuprofen. czytalam, jakies amerykanskie badania, ze mozna. nie wiem. ze nie przenika do mleka matki.

reklama
dziś pojechałam znowu do siostry, i byłyśmy ze 4 godziny na dworze (łącznie) :-) od razu mi lepiej bo tak tylko w domu siedzę...

Future ten twój ból może być od wkłucia w kręgosłup....słyszałam że często się to zdarza... :(((

moją siostrę po naturalnym porodzie bez znieczulenia też bardzo bolały plecy (miała rwę kulszową)...masakra :((( dostała kilka blokad w kręgosłup i jakoś do dziś ma spokój...

Ja w ciąży aż kulałam od rwy, tak się Alicja ułożyła, że nie szło wyrobić :errr:
Future bardzo współczuję :-( Co do ibuprofenu to nie wiem, wiem że można paracetamol, ale wejdź na stronę Witamy na naszej stronie tam jest parę porad przed zastosowaniem leków...
Aga ale psikusy nam robisz :-)

Witajcie Kobitki :-D

Ale dziś pogoda, tylko spacerować, a siły są bo Alicja dała mi pospać przez 6h!!! w nocy i teraz znowu śpi :-)
Jak tam nasze "ciężaróweczki"?? Jeszcze z "ładunkiem""?? ;-)

reklama
cześć dziewczynki! też pospałam do 9.20!
Ja dzisiaj myję okna ;-), mam taki bynajmniej zamiar... może uda się "rozpakować" bo termin się zbliża a moja córcia coś się nie kwapi...a jak nie urodzę to jutro wizyta na 9.20.
Wiecie jaki numer ostatnio słyszałam, znajomej bratowa rodziła i miała mieć córcię na 99% a urodziła chłopaka! Była w szoku i jakby nie jej mąż, który był przy porodzie to myślała że jej dziecko zamienili ;-) (trzeba się dowiedzieć do jakiego lekarza chodziła, żeby czasami tam nie pójść :P)
Mam nadzieję, że moja mi takiego numeru nie zrobi, bo w różowych ciuszkach (i wszystkim co kupiłam dla dziewczynki) głupio by synek wyglądał :-D a z mojej zapobiegliwości nakupiłam wszystkiego do około roczku!!! :-)

Miłego dzionka kochane :***
i zacznę przymierzać się do tych okien :P, chociaż lenia mam strasznego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry