• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

hejka! :-)

Ale jestem zadowolona! Widziałam dziś dziubek mojej córeczki! i jest taka śliczna aż mi się cały czas buzia śmieje...(pewno jak dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze ;)
Kasileum już ci piszę :)
....Szyjka skrócona na 1 cm, rozwarcie na 1,5! główka mocno napiera w dół! moja lekarka powiedziała, że spróbujemy jeszcze coś tam rozruszać i zbadamy jeszcze mocniej i może dziś coś ruszyć! a jak nie to na 7 skierowanie do szpitala wypisane już mam...Mała orientacyjnie waży 3500, ale może ważyć o 200 więcej lub mniej, bo jest już taka duża, że pomiarów nie można było zrobić... :-)
i mówiła że zapowiada się na szybki poród...ale to zobaczymy jeszcze jak wyjdzie w praktyce ;)

Także gaja bierz się za te liście malin! ;) bo z tego co widać to mi pomogły skrócić szybko szyjkę ;)
właśnie zaparzyłam sobie kubek trochę mocniejszy z 1,5 łyżki ;)

Future zdrówka wam życzę b. bardzo dużo!!! :*** biedne dziewczynki :(
Kasileum ma rację, ze objawy masz podobne do zapalenia piersi (one wyglądają tak samo jak grypa)

reklama
Kasileum 3 kg przez tydzień to mega dużo! :) naprawdę! daj sobie czasu, wiadomo nie od razu Rzym zbudowano...najważniejsze że coś się zaczęło "ruszać". GRATULACJĘ kochana!!!

Miałam wam pisać że w TESCO promocja na chusteczki nawilżane Pampersa 4+2 za 25,99 wychodzi za opakowanie 4,33!!! także cena rewelacyjna, tym bardziej że pojedyncze opakowanie jest za około 9zł! AAA i pieluszki Pampers Premium (białe) przecenione z 49 na 42zł. :))) ja dziś polecę

Aga to suuuuperrr!!! :-D Trzymam kciuki!!! bo to już bardzo bliziutko... kto wie..., kto wie.... może nawet....:) A taka dzidziunia 3500 +/- wykluje się bez problemu :-) a jak pijesz herbatkę z liści to może uda się bez nacinania (życzę tego z całego serca!!). Nawet nie wiesz jak mi się buzia raduje, że wszystko ok!! :-D
Zastanawiam się nad kupnem chusty do noszenia Ali, są takie fajne na Tuli, bo może pojedziemy na wakacje połazić po górach, wtedy waga powinna dojść do normy :)

Ciekawe jak tam Gaja bo coś nie pisze nic....

Kasielum ja też zastanawiam się nad chustą, koleżanka z Poznania ją ma i mówi, że jest rewelacyjna...dwie ręce wolne, a i dziecko mega szczęśliwe bo mama cały czas w zasięgu :) ona używa nawet po domu jak mała zaczyna marudzić...i... spokój jak makiem zasiał! - od razu się uspokaja :-D

Właśnie mówię do Ali, że miałam tyle planów na dziś... (przejrzenie swoich ubrań, porządki w szafie, mam jeszcze pochowane ubrania po Łukaszu myślałam, że popakuję i zawieziemy do Caritasu...) i nic nie mogę zrobić bo dziś domaga się ciągle mojej uwagi, a ona na to taki uśmiech , że już nic nie jest ważne...:-D

:-) cudo takie! nie ma nic piękniejszego niż uśmiech dziecka!

ja chyba szczęściu dopomogę i pomyję jeszcze podłogi na klęczkach ;)

także miłego dzionka dziewczyny!!!!

Future wspolczuje. Dobrze, ze ma kto Ci pomoc. :)

Kasiulem chyba za bardzo sie boje odklejenia lozyska, zeby lazic specjalnie po schodach. Zreszta ja bez ciazy mialam problem zeby wejsc po tych schodach :P A jakbym chudla po ciazy tak jak Ty to bylabym w siodmym niebie :-) 3 kg to ja w miesiac nabieralam...a zrzucic w to w tydzien....Marzenie :)

Widze Aga ze wybierzesz sie beze mnie ;-) Znajac moje szczescie to jeszcze troche poczekam ;/ Zastanawiam sie zeby w przyszlym tygodniu napic sie tego oleju rycynowego, ale sie boje.
Trzymam kciuki zeby Ci sie udalo. Pewnie sie bardzo cieszysz :-) A maz zapewne panikuje :P

Co by tu porobic, zeby wkoncu wyszedl ... Symptomy caly czas te same a nic sie nie dzieje. Mogloby juz zaczac bolec :)

A techo co chwile jest jakas promocja. Popatrzcie sobie tez na allegro. Czasami sie zdarza jakas super okazja.

reklama
gaja, nie boj sie napic tego olejku rycynowego on nie zaszkodzi tym bardziej ze juz blisko terminu jestes... aga ja tez ci bym poradzila zebys wypila ten olejek a jak juz masz rozwarcie i corcia napiera glowka to masz porodowke w nocy ;) ja juz pisalam o tym olejku wczesniej, i corci nie zaszkodzil. Pisza ze ten olejek moze spowodowac ze dziecko smolke oddac ale polozna mi mowila ze jak wypije sie go za duzo to wtedy tak. ja wypilam z 2 duze lyzki i po kilku godzinach mnie zlapalo i na nastepny dzien urodzilam tak wiec dziewczyny do dziela :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry