• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
hej ho!
jestem jak nowo narodzona ;)
mamy już pewnośc ze to te kapsulki! cholerne. jakiś badziew! daliśmy jej wczoraj rano, zeby nie na wieczór, i sie tak pręzyła, ze nie wiem, plakała bidulka.
wypłakała sie do poludnia, a pozniej spala spokojniutka, malutka... i spi do teraz. dzis jej nie dawalam witaminy, bo jedziemy do lekarza na 17, dostaniemy kropelki, zbadamy sie i wszystko bedzie ok. no i dzis po raz p[ierwszy przepieknie zjadla caly posilek z cyca. jestem z niej taka duuumna, ze nie macie pojecia.
kasiulem tak ci zazdroszcze, ze Twoja już taka fajniutka...eh...co ja bym dała, że by moja miala już ze 2-3 miesiace...eh...

buziaki na dzis

ps w niedziele 25 stopni ;***

Future to dobrze, że doszliście do tego co Bidulce szkodzi...ucałuj Maleństwo :** no i że już z Tobą ok!!
A wyganiam, bo sama już nie mogę się doczekać...:-D

Future nawet się nie obejrzysz, a Helenka będzie miała już dwa miesiące...Mi się wydaje, że poród był dopiero co, a tu już w domu taka pyza śmiejąca się ciągle :-)
Daj znać co tam u lekarza....

Z telefonu 233.jpg

Ostatnia edycja:
hejka!
ja nadal 2w1 ;-), ta moja ryba za nic wyjść nie chce ;) a co tam jak jej dobrze to niech siedzi....

pogoda dziś piękna, tylko wieje strasznie! ja dziś na wyjeździe ;) pozdrowionka i do wieczorka!

Kasiulem fajna pyza z Ali :) Ma te poliki :P babcie i ciocie maja w co szczypac :P

Future Twoja chudzinka nadrabia wlosami :P

Obie maja swietne usmiechy :-)

Aga te nasze dziaciaczki pasuja do siebie :P Oba uparciuchy :P

reklama
hej babolki zakladalam ten temat, zeby opisywać porody w gorzowie, i ogolnie szpital, bo ludzie szukają takich tematów. sama zresztą szukałam hehe, a my tu normalnie jakieś pogaduchy ;)

no nasze laseczki usmiechają sie ślicznie, to fakt ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry