• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
027.jpg035.jpg025.jpg

oto kołyska o której wcześniej wspominałam, a na drugiej fotce Kora, nasza staruszka 15 letnia pilnowała malutkiej wczoraj...

Kochane wody mi się sączą!!!! :-) właśnie zbieram się do szpitala (po kąpaniach i goleniach ;)

także trzymajcie kciuki!!!! Ale jestem podekscytowana!!!! Buziaki :****

Witam Niedzielnie!!

Future
bardzo ładna ta kołyska, na pewno Helence rewelacyjnie się w niej śpi :-) A sunię masz też świetną!! Ja tak bardzo chciałabym mieć psa, ale w bloku to męczarnia przede wszystkim dla psa...

Kochane moje...Alunia dała sobie radę :-D Ma jeszcze katarek, ale już nie taki jak wczoraj, no i nie ma gorączki...dzwoniłam do położnej i popytałam parę rzeczy, uspokoiła mnie trochę, a najważniejsze to że pozwoliła nam na spacerek iść, więc hasałyśmy już wczoraj po parku :-)
Ciekawe jak dziś będzie, bo jak na razie ciepło, ale chmury....

Mam nadzieję, że u Agi wszystko ok :-D i że Lenka tuli się już do mamusi...!!

Miłego dzionka :-)

Kasiulem to masz bardzo silna corcie ;-) Szybciorem pozbyla sie goraczki. Jeszcze tylko katarek :)

Future super ta kolyska, a psa masz wiekszego ode mnie :P

Aga pewnie juz z Lenka :-D

Zaraz swojego zwale z wyra i pojade sobie na gielde. Przy okazji zobacze czy samochod stoi, bo snilo mi sie ze go ukradli :P

reklama
hej ho.
my byliśmy w biedronce, caly kosz kupiliśy, i jestem taka zadowolona, bo mama zostala z małą i jest wszystko w jak najlepszym porządku...
teraz zjedlismy rosolek i czas poleniuchowac.

co do psów, to już gdzieś wstawiałam fotki, ale mam dwa ;)

silikony 001.jpgrydzyk.jpgrudolf 005.jpgmmm 077.jpgmmm 074.jpg

nalesniki 016.jpgzimka 013.jpgnalesniki 003.jpgwiosna 2011 008.jpg

jeszcze mam czarnego kota, ale nie mam foto. a ten rudy kocur na kołku co siedzi, to Rydzyk...odszedł przed zimą ;(
jeszcze mam gołębie ;) znaczy moj tata hoduje u nas...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry