Bry 
Chciałabym okupować porodowke
Ale niestety poki co to mam tylko zwiastuny porodu :/ Caly czas mnie mdli. Sikam jak kon wyscigowy i coraz czesciej mam skurcze. Do tego moglabym spac 20 godzin i jeszcze te dziwne mrowienie na dole. Bylam rano na KTG. Jeden skurcz sie zapisal, ale za to troche bolesny. Mowie, ze poczulam go, bo mnie teraz kregoslup boli. Polozna powiedziala, ze skoro po takim skurczu boli mnie kregoslup to mam sie nastawiac juz na mega bol porodowy 
Po KTG pojechalam do skarbowki. Jakas babka starsza pape darla, ze mnie nikt nie chce wpuscic w kolejke. Nikt sie nawet nie odwrocil. Kazdy udawal ze nie slyszy, ale powiedzialam, ze korona mi z glowy nie spadnie jak chwile postoje, a moze i szybciej urodze
Dobrze, ze tu piszecie o tych witaminach, bo zapomnialam o tym. Trza sie zaopatrzec w jakies.
Kasiulem, Future..pielu****ecie dodatkowo Malenstwa? Aaaa..wlasnie...Future jak tam pieluchy wielorazowe sie sprawdzaja?
Aga..Ty juz w tym tygodniu powinnas rodzic. Cos czujesz juz?
Ide ogladac Perfekcyjna Pania Domu :-)
Chciałabym okupować porodowke
Po KTG pojechalam do skarbowki. Jakas babka starsza pape darla, ze mnie nikt nie chce wpuscic w kolejke. Nikt sie nawet nie odwrocil. Kazdy udawal ze nie slyszy, ale powiedzialam, ze korona mi z glowy nie spadnie jak chwile postoje, a moze i szybciej urodze
Dobrze, ze tu piszecie o tych witaminach, bo zapomnialam o tym. Trza sie zaopatrzec w jakies.
Kasiulem, Future..pielu****ecie dodatkowo Malenstwa? Aaaa..wlasnie...Future jak tam pieluchy wielorazowe sie sprawdzaja?
Aga..Ty juz w tym tygodniu powinnas rodzic. Cos czujesz juz?
Ide ogladac Perfekcyjna Pania Domu :-)