aga_80
Fanka BB :)
dzięki kasileum i larvunia! zobaczymy jak to u nas będzie ;-) kurcze u mnie schodów tak mało, że nie mam gdzie chodzić
)
gaja ja zrobiłam zapasy apteczkowe dla małej (położna dawała wskazówki co kupić, ja zapisywałam no i kupiłam to wszystko...
mam min płatki kosmetyczne dla dzieci, patyczki kosmetyczne (do pępuszka), gaziki jałowe, kremy do pupki (Bpanthen-też do brodawek, Linomag i Alantan), Afin na pleśniawki, Espumisan na wzdęcia, Octanisept (standardowo), sól fizjologiczną dla niemowląt, przeciwgorączkowe czopki a także witaminę K+D...no i do noska spray "Fridanose" oraz do czyszczenia Fridę (urządzenie) a i do kąpania Oilatum emulsję...i to chyba wszystko. Kupiłam już kilka miesięcy temu z apteki internetowej i cenowo wyszło o wiele taniej niż w Gorzowskich aptekach :-).
Miłego weekendu kochane!!! i buziaki dla waszych dzidziusiów!!! :***
gaja ja zrobiłam zapasy apteczkowe dla małej (położna dawała wskazówki co kupić, ja zapisywałam no i kupiłam to wszystko...
mam min płatki kosmetyczne dla dzieci, patyczki kosmetyczne (do pępuszka), gaziki jałowe, kremy do pupki (Bpanthen-też do brodawek, Linomag i Alantan), Afin na pleśniawki, Espumisan na wzdęcia, Octanisept (standardowo), sól fizjologiczną dla niemowląt, przeciwgorączkowe czopki a także witaminę K+D...no i do noska spray "Fridanose" oraz do czyszczenia Fridę (urządzenie) a i do kąpania Oilatum emulsję...i to chyba wszystko. Kupiłam już kilka miesięcy temu z apteki internetowej i cenowo wyszło o wiele taniej niż w Gorzowskich aptekach :-).Miłego weekendu kochane!!! i buziaki dla waszych dzidziusiów!!! :***