• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Kasiulem..bunty sa nieuchronne. Pozniej bedziemy przezywac pierwsze piwo...pierwszy papieros...najgorsze czasy to zapewne beda 14-17 lat. Wystarczy posluchac w TV jakie sa dzisiejsze nastolatki. Az sie boje .. Mam nadzieje, ze te czasy mina zanim nasze dzieci dorosna, albo beda mialy swoj rozum.

reklama
ah moja mala terrorystka nie spala dzis prawie, bolal ją brzuszek. mam krople na kolki, ale ja nie wiem, czy to kolka czy co... i sie tak denerwuje moj motylek.
ide z nią poodpoczywać, bo mi larvunia każe ;)

Future jak kurczy nóżki i mocno płacze to mogą być kolki... a powiedz robiła kupkę? Bo może boli ją brzuszek i nie może jej zrobić. Moja mam mówi żeby układać na brzuszku, masować brzuszek zgodnie z ruchem wskazówek zegara i przykładać ciepłą pieluszkę...

Gaja wiele zależy od nas czyli rodziców, ale też od towarzystwa w jakie dzieciaki wpadną. Ja mam pogląd na dzisiejszą młodzież bo jak już pisałam mam 15-letnią siostrę, są dni kiedy bym ją ukatrupiła, jak idę do rodziców i widzę jej zachowanie wrrr...Ale patrząc na dzieciaki w jej wieku, to ona jest aniołem, tfu, tfu...

Chciałam wam powiedzieć, że Alunia jest rewelacyjna :-) Taka kochana, że siedziałabym z nią i tylko ją tuliła. Śpi już o regularnych porach w dzień, w nocy przesypia po 5 godzin, ciumka pierś i się uśmiecha, a jej pierwsze "słowa" to ghhh... :-)

kasiulem ja nie wiem, czy ona nie za mala na kolki, czy nie ma reguły? sama nie wiem. robi kupkę luźną, nie wiem nawet czy to nie rozwolnienie, ale teraz zrobila ladną, nawet..jak jajecznica ;)
ale jest marudna, boje sie, zeby nie chora...

Future spokojnie, przecież masz wcześniaczka w domu. Ma jeszcze nie dojrzały układ pokarmowy i może mieć różne sensacje z brzuszkiem, a jak jest jej źle o płacze...obserwuj ją i nie denerwuj się :-)

Dziewczyny, coś nam Aga się nie odzywa...

hehe, pewnie wylądowała na porodówce.... to chyba ona mowila, ze czop jej odszedl? czy się mylę...? jużnie pamiętam. ale w razie co, trzymam kciuki ;)

No w sumie on te liscie pila to moze cos jej dalo i ja pogonilo na porodowke :P Takze Aga w razie "w" trzymamy kciuki i zyczymy bezproblemowego porodu. :-)

Future jak sie sprawdzaja termometry? :-) Wyprobowalas juz jakis czy nie bylo potrzeby? Ja nadal nie moge sie zdecydowac czy kupic w smoczku czy na podczerwien.

Gaja ja mam zwykły elektroniczny termometr, już raz musiałam skorzystać i obyło się bez problemu, temp. mierzy się normalnie pod paszką, a nie w pupci jak kiedyś...

reklama
cześć kochane!, jeszcze nie rodzę :-) byłam dziś cały dzień u siostry na wsi, a tam internet taki wolny..., że nawet napisać nie bardzo było jak ;-)
ale dobrze mi życzycie....wcale bym się nie pogniewała jakbym dziś na porodówce wylądowała :tak: (a plecy podejrzanie bolą....:-D)

future Helence musisz dać troszkę czasu żeby jej się wszystko unormowało...biedna niunia, jak sobie pomyślę, że taką kruszynkę coś boli to aż smuto mi się robi :(((

Kasileum ja mam nadzieję, że moja córcia pójdzie w ślady twojej Aluni ;) z tym spankiem chociaż....;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry