• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

ojej to ja pod koniec bede chodzic codziennie do lidla czy netta, co by wody odeszy mi juz blhahahhaahah

aga WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, ZDROWKA, MILOSCI i SZCZESCIA!!!!! GRATULUJE!

reklama
kurde a co to bedzie jak ja bede chciala pospac a moj w pracy bedzie i Marcelek bedzie prosil o uwage :baffled::shocked2:

aga w wolnej chwili napisz mi jak to sie stalo ze w wannie wyladowalas, opowiadaj co i jak bo ja tez chce do wanny ;-)

masuj brzusio..., kurcz jej nozki i prostuj... tak do klatki piersiowej i wyprostuj..., cieple oklady.... biedulka...
Kiedys slyszalam ze wlozenie termometru do pupu pomaga. Nigdy nie stosowalam, ale slyszalam

no tez czyalam o tym termomentrze, ale jacek jak wroci z pracy pojdzie do apteki. moze czopki gliceryowe dla dzieci. jezu drze sie w nieboglosy, pusci bąka i zasypia, taka zmęczona. i wkółko. dopoki kupy nie zrobi. pozniej spi pol godziny...poracha...

reklama
Future a jak karmisz butelką mlekiem modyfikowanym, to lekarz nie kazał Ci podawać picia?? Możesz też sama napić się herbatki z kopru i dać jej pierś może jej się rozluźni w brzusiu... Bidulka!! :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry