reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
o ja cież pierdziele, ale sie usmiałam dziewczeta :) po komentarzu nany gdzie napisała " ze ma jej kupa wisiec" odrazu cofnełam zeby zobaczyć te zdjecia ;) ja tez bym sie bała rodzić dziecko nozkami w dól.. a jak sie zablokuje albo cos???? no kupa nie jest apetyczna przyznam , mogli chociaz do zdjec ja wytrzec ;)
a wy wszystkie to odrazu na piety zwrocilyscie uwage, ja to bym na to nawet nie popatrzyla hehe

co do toeslagów ;) to najlepiej co roku samemu zgłaszac zmiany zarobkowe, znam ludzi którzy to "pierdziela" i od lat nie zmieniaja zarobkow i biora duzo kasy ale i tak po nich belasting sie zgłosi a potem beda kwiczeć ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak macie DigID to spokojnie mozna samemu wprowadzac zmiany i kontrolowac, jak zmieniacie prace, to zmieniacie dane w systemie , wiec zadna nadplata nie ma miejsca. Po prostu samodzielnie przez internet o wszystkich zmianach informujecie belasting. Ten system jest swietny i nie trzeba nigdzie dzwonic czy czekac do konca roku.

Nana, troche sie balam otworzyc ten link, fakt mogli jej ta kupke wytrzec, i nie wiem jak tam moga pekac piety to do wody i pumeksem szuru buru
:-D

no ta pani to sie do porodu nie przygotowala my to takie piekne ogolone itd moze ja zaskoczylo :-D albo co gorsza nie wiedziala ze w ciazy jest i myslala ze ma takie zaparcie he he :-D jak te w programie" ciaza z zaskoczenia"

oj tak DigID to swietna sprawa , nawet dzwoniac do belastingu mozesz zamowic dokument wpisujac swoj BSN na klawiaturze i w ciagu 5 dni roboczych przysylaja, uwielbiam to.

nana bo Ty wszedzie piszesz o tej naturze i o zwierzatkach, wiesz jak zwierzeta rodza to jakos nie ma im kto kupy wytrzec ;)) moze ta babka chciala miec pamiatke i kupa jej w tym wcale nie przeszkadzala?

Sencilla zapewniam cie ze nie jestes dziwna :) tak samo sa ludzie co sprzataja wymiociny a ja poprostu tego nie zrobie bo zwymiotuje obok :) i co , nic nie poradze :(

reklama
no wlasnie MAdziula, wiesz, zastanawiam sie, czy to tylko na wymiociny obcych, czy np. wymiociny dziecka tez beda Cie brzydzic? pytam z czystej ciekawosci, zadna obraza ani ironia, po prostu sie zastanawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry