Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madzia jeszcze nawiazesz współpracę z jakąś szklarnia na westlandzie i otwteraz w pl stragan ! ; napisz jeszcze tak ; kupując te truskawki wspierasz polska siłę roboczą. Hihi
ja też się dzisiaj skusiłam i kupiłam ale niestety takie sklepowe yhh
Mgd Twoje targowe na pewno lepsze bo ostatnio kupowałam i nawet truskawką pachniało a te ze sklepu tak średnio, ale zmiksowałam razem z jogurtem greckim w blenderze i też mniam mniam:-)
KELLIE a powiem Ci numer na targu sa dwa rodzaje truskawek-piekne, duze i czerwone za 4,50 i te male ze zdjecia za 3€.. zapytalam ktore sa slodsze- pan powiedzial ze sa identyczne(probowalam,nie klamal). Zapytalam w takim razie czym sie roznia oprocz wielkosci i ceny odpowiedz byla prosta -duze drogie sa pryskane i szprycowane a male to naturalsik
no nieźle, ja ostatnio też właśnie te mniejsze brałam ale to jeszcze z doświadczenia w pl, że te mniejsze zawsze są troszke słodsze i mniej wody w sobie mają a więcej soku a mi się wydaje że jedne i drugie podobnie pryskane, tyle że te większe właśnie plus dodatkowe odżywki na wzrost yhh ale teraz to norma i nawet te bio produkty to różnie z nimi bywa
im mniej wiesz tym dłużej żyjesz hehe