reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
Astrid nie kupuj aluminiowego, skoro masz taki, wywalanie pieniedzy na darmo. Zreszta Ty bedziesz w hotelu po porodzie, to pewnie dadza malutkiej swoje termofory a w domu jak wrocicie bedziesz uzywala swojego :) na szczescie kraamzorg masz z glowy w domu :P nie bedzie paplala co jej nie pasuje heheh :)))

Astrid nie kupuj aluminiowego, skoro masz taki, wywalanie pieniedzy na darmo. Zreszta Ty bedziesz w hotelu po porodzie, to pewnie dadza malutkiej swoje termofory a w domu jak wrocicie bedziesz uzywala swojego :) na szczescie kraamzorg masz z glowy w domu :P nie bedzie paplala co jej nie pasuje heheh :)))

Dlatego sprytnie wybrałam ten hotel i powiedziałam, że nie chcę żadnej kraamzorg w moim domu, skoro jest tam :-D. Nie będzie mi się nikt rządzić w domu :-D.

Hehe, i ja mam taki termofor :) w misiu pandzie :D
Ratowal mi zycie przy bolesnych okresach ;)
Dobrze ze sie kraamzorg nie musze pzejmowac :P

Ale jeszcze pytanie w takim razie...jesli dziecko rodzi sie latem..to tez trzeba je w ten sposob ogrzewac???

W ogole to dzieb dobry :)
Wyspaly sie wszystkie??

No wlasnie dziwna sprawa z tym termoforem, ja w ogole nie wiedzialam ze cos takiego tutaj maja i takie pomysly, ale Anetka mi powiedziala i zakupilam za calego euruska i pokrowce do niego z prenatala tez za 1 eur /szt , nie wiem czy sie przyda czy nie , ale nie chce zeby pozniej kraamzorgowa wysylala nas do sklepu, tam pewnie trzeba bedzie wydac 10 chytrusow. Przezorny zawsze ubezpieczony.

A tak MGD, sabah el khair, piekny dzis dzien , ale u mnie tymczasowo sie slonecznko zmylo :( bede dzis piec szarlotke , jami jami i jak pisalam juz na watku Holandia, napisze specjalnie dla Ciebie, ze Adas ma prawie 27 cm i dobrze rosnie , udalo nam sie wydebic darmowy porod w szpitalu i polozna polecila zglosic nam w ubezpieczalni ze chcemy rodzic w domu, aby dostac kraampakiet :D hahaa cwana, nie wpadla bym na to.
A wy jak sie dzis czujecie moje arabskie ksiezniczki ?

reklama
Ayni z ciekawosci zapytam, jak to zrobiliscie, ze bedziecie miec porod w szpitalu for free? :D bo wiem, ze bezplatnie jest tylko ze wskazaniami medycznymi... ;/;/;/ mi przylazl rachunek - 316e.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry