reklama

Poród w Holandii 2011

Hahah ASTRID mam ten muss :D ale ja go uzywam tylko do wspomnianych sincow :d

ISKIERKO olej prasowanie :)
Ja zaraz lece do lasu :D tam przynajmniej cien ;)

reklama
oooo jak tu kosmetycznie się zrobiło. witam towarzystwo wzajemnej adoracji :-D ja jeszcze w lozeczku odsypiam z m jego nocke :-D wiatry niespokojne dziś. Astrid ten Bb też chciałam kupić ale jeszcze się prezentuje Z powodu ciąży więc poczekam na twoja recenzję . tymczasem muszę dziś wąsacza usunąć chyba mi wyrósł przez ten testosteron od adasia . na szczęście mam ost opakowanie pasty różanej z egiptu , dam radę :-D
iskierka kupujesz ten pakiet? jak zobaczyłam że on kosztuje w vgz 20 chytrusow to zrezygnowałam. Będziesz używać czegoś więcej niż tych podpasek i podkladow ?? bo tam wg mnie pełno zbędnych rzeczy jeśli się rodzi w szpitalu np spirytus czy przescieradlo ochronne do porodu bie wiem czy taniej nie wyjdzie samemu kupić podpaski i podklady . jak myślicie ?

Ogarnęłam mieszkanie i mnie trochę kręgosłup boli. Poza tym mam lenia i nigdzie dzisiaj nie mam zamiaru łazić. No chyba, że później zapisać się do huisartsa :-D. Co prawda jestem zapisana u położnych niedaleko siebie, ale tego, do którego idę mam przez ulicę haha. No i jak go znajoma poleca, to aż grzech nie skorzystać.

A ten muss, to mi przypadł do gustu, bo fajnie kryje właśnie wszelkie sińce, przebarwienia i inne takie tam.

Aaaa za zadne skarby swiata nie potraktowalabym siebie ta rozana pasta!
Mam za delikatna skore ;)
Ja do wasaczy uzywam yyyy uuuuu aaaaa. Jak to sie nazywa.... Takie gumowe cos-z jakby papierem sciernym haha
Pociera sie tym wloski i one sie elegancko krusza. Ale ja mam taki meszek.

Co do pakietu to sie nie wypowiadam-bo ja kupuje tylko podpaski. Podklady mam jeszcze :)

iskierka kupujesz ten pakiet? jak zobaczyłam że on kosztuje w vgz 20 chytrusow to zrezygnowałam. Będziesz używać czegoś więcej niż tych podpasek i podkladow ?? bo tam wg mnie pełno zbędnych rzeczy jeśli się rodzi w szpitalu np spirytus czy przescieradlo ochronne do porodu bie wiem czy taniej nie wyjdzie samemu kupić podpaski i podklady . jak myślicie ?
Hej Ayni:-)
Ja zamówiłam wczoraj ten pakiet. Myslę że dużo rzeczy moge wykorzystac w domu, po powrocie ze szpitala - materac np zeby nie pobrudzić poscieli/materaca przy silnym krwawieniu... Spirytus też się może przydać (szczególnie jak to będzie salicylowy). Maxipodpaski zawsze się przydadzą. Osobiście nienawidzę uczucia wypływania krwi z dróg rodnych i zawsze przy miesiaczce czesto zmienam podpaski...
Przebolałam te 20€:-)
MGD - olalam prasowanie. Zaraz ide sprawdzić pranie na dworze i powiesić nowe:-D

Jak sobie pomyślę o powrocie do podpasek to masakra :eek:. Tak mi fajnie bez żadnego krwawienia i częstego latania, żeby zmieniać podpaski. Przez tarczycę (niedoczynność) moje pierwsze dni miesiączki wyglądały makabrycznie.

Dla mnie to podwojny koszmar bo ja nawet przy okresie nigdy podpasek nie uzywalam..
Nie cierpie miec czegos miedzy nogami..tampony,tampony i tampony :D

Ja wlasnie pranie wstawilam. Czekam na ksiecia i Mykam :)

Mgd a co to za wynalazek ? ja pasty uwielbiam pięknie pachną i fajnie widać wyrwane włoski. nie boli jak wosk na który mam uczulenie bo nie lepi się do skóry tylko wloskow ;))) nie wiem co zrobię jak mi się skończy bo u mojego marokana widziałam tylko henne ;/ chyba że mi przyslesz ;)

mi m przed ciążą kupił opakowanie wiekie chyba 90 tsmponow i tylko się do nich śmieje :-D uwielbiam bezokresowosc juhuuuu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry