Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jeszcze w lozeczku odsypiam z m jego nocke
wiatry niespokojne dziś. Astrid ten Bb też chciałam kupić ale jeszcze się prezentuje Z powodu ciąży więc poczekam na twoja recenzję . tymczasem muszę dziś wąsacza usunąć chyba mi wyrósł przez ten testosteron od adasia . na szczęście mam ost opakowanie pasty różanej z egiptu , dam radę 
. Co prawda jestem zapisana u położnych niedaleko siebie, ale tego, do którego idę mam przez ulicę haha. No i jak go znajoma poleca, to aż grzech nie skorzystać.Hej Ayni:-)iskierka kupujesz ten pakiet? jak zobaczyłam że on kosztuje w vgz 20 chytrusow to zrezygnowałam. Będziesz używać czegoś więcej niż tych podpasek i podkladow ?? bo tam wg mnie pełno zbędnych rzeczy jeśli się rodzi w szpitalu np spirytus czy przescieradlo ochronne do porodu bie wiem czy taniej nie wyjdzie samemu kupić podpaski i podklady . jak myślicie ?

. Tak mi fajnie bez żadnego krwawienia i częstego latania, żeby zmieniać podpaski. Przez tarczycę (niedoczynność) moje pierwsze dni miesiączki wyglądały makabrycznie.Skąd ja to znam....Jak sobie pomyślę o powrocie do podpasek to masakra. Tak mi fajnie bez żadnego krwawienia i częstego latania, żeby zmieniać podpaski.

uwielbiam bezokresowosc juhuuuuNo ja też tak kiedyś mialam, ale mam zalecenie od polskiego gina zeby tamponów używac jak najzadziej - nadżerki i takie tam...Dla mnie to podwojny koszmar bo ja nawet przy okresie nigdy podpasek nie uzywalam..
Nie cierpie miec czegos miedzy nogami..tampony,tampony i tampony![]()