Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak zaczyna sie akcja porodowa to najpierw musze zadzwonic do poloznej czy od razu jade do szpitala?
ja tez mimo tych przezyc jeste za porodem naturalnym,ciesze sie ze ominela mnie cesarka,bo to jest naprawde wspaniale wydac na swiat dziecko..
powiem wam, ze jakby sie cos zaczelo dziac z moja ciaza (w czasie ciazy a nie juz przy samym porodzie) to wtedy od razu wsiadam w auto i jade do Polski, bo tutaj to poki wszystko ok jest pieknie, ladnie. ja tez mialam niezlego wnerwa jak poszlam w 6 tyg. do szpitala z plamieniem i potraktowali mnie jak panikare. w koncu sklamalam i powiedzialam, ze dzwonilam do lekarza w PL i on mi kazal przyjsc to od razu lekarz inaczej gadal i idioci wpisali tez taka uwage do karty, ze przyszlam z polecenia polskiego lekarza
. mysle, ze to wszystko wina, tego, ze nie ma tu prywatnej sluzby zdrowia, bo moze jakby sie placilo dodatkowo to lepiej by sie zajmowali pacjentami a nie wszystko tak olewali.