AnnaJ007
Fanka BB :)
anetka ja mieszkam w Amsterdamie.
Sencilla dzięki za namiary na plaże, jak troszkę cieplej się zrobi to męża wyciągnę na przejażdżkę.
Sencilla dzięki za namiary na plaże, jak troszkę cieplej się zrobi to męża wyciągnę na przejażdżkę.
. Wczoraj się naczytałam i wypytywałam kilka razy moją ginekolog! W Holandii jest możliwość wyboru między CC a porodem naturalnym i nie trzeba nic płacić
Pytałam też o szczepienie na rotawirusy, o niczym takim nie wiedziała, zapisała sobie na karteczce i ma się dowiedzieć
Mała rozwija się super-prawidłowo! A ja ważę 9 kg więcej czyli 58. 
Cieszę się, że już wszystko wiem. Jutro mam spotkanie z położną, która mi i mojemu facetowi, pokaże sale operacyjna, miejsce w którym On będzie czekał, miejsce w które będę przewieziona po porodzie, powie jak wygląda zabieg. Zastanawiam się tylko po jakim czasie wypuszczą mnie do domu, bo szczerze mówiąc jestem zdziwiona, że do szpitala przychodzę w dzień CC. Na wizycie dowiedziałam się również, że wiele kobiet decydujących się na naturalne rozwiązanie sprawy, wychodzi ze szpitala 2 godziny po porodzie. AnnaJ007 jak wspominasz swoją cesarkę? Ile po porodzie musiałaś zostać w szpitalu?
Mama jest położną, więc to mi zupełnie wystarczy, będę się czuła pewnie. Cieszę się, że tylko tyle czasu spędza się w szpitalu, nigdy nie leżałam i prawdopodobnie i tak będzie to dla mnie męczarnia.