wydrukuję sobie po prostu tę ustawę i im pokażę :-)
moja mama 6lat temu rodziła mojego brata właśnie w tym szpitalu i dlatego się na niego zdecydowałam. A że jej lekarzem prowadzącym był Garlicki właśnie, to moim też został. Wybraliśmy go też ze względu na to, że był ordynatorem przez wiele lat w tym szpitalu i cieszy się tam szacunkiem i ma posłuch wśród personelu. Akurat jak rodził się mój brat, to był na urlopie i przy porodzie (naturalnym) mamy był Romanek- też mi go poleciła, podobno działa szybko i sprawnie, szybko podejmuje decyzje i nie zastanawia się długo nad niczym. Przy moim porodzie ma być Garlicki. Ja osobiście nie mam mu nic do zarzucenia, podoba mi się to, w jaki sposób prowadzi moją ciążę. Za to dr Romanek mi do gustu nie bardzo przypadł, prowadził SR i ciągle nas straszył, mówił ile to kobiet umiera w trakcie/po porodzie, opowiadał o krwotokach itd. Robił mi też USG i nawet nie chciał mi odp na pytanie, czy wszystko okej, dopiero dał mi wydruk z badania, gdzie mogłam to sobie przeczytać. Dr Wrzosek na SR baaardzo przypadła mi do gustu, przemiła i przesympatyczna, moja mama się też ze mną zgodziła, bo akurat ta pani dr zajmowała się bratem po urodzeniu. Ale ile nas tu na forum, tyle pewnie różnych opinii :-) Zobaczymy jak to będzie przy porodzie, najważniejsze, żeby wszystko dobrze się skończyło i tyle :-)