Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aninek ja stanowczo jestem przekonana do fridy.
Gruszkę miałam na początku, ale jakoś niefachowo jej używałam chyba, bo młodej się "farba" z noska puściła. Szybciutko przerzuciłam się na odciągacz (taki doustny, ten doodkurzaczowy to trochę chyba przesada) - widać ile tego katarku schodzi, łatwo umyć i wysterylizować. I wydaje mi się że ma inaczej wyprofilowaną końcówkę, tak, że nie da się jej wsadzić do nosa na tyle, żeby zrobić krzywdę (no chyba że ja miałam jakąś trefną gruszkę po prostu.)
Kalita, ja mam taki ból właśnie od chyba 28 tygodnia ciaży. Jak się przewracam z jednego boku na drugi, jak siadam/wstaję, czasem jak wychodzę po schodach. Pytałam oczywiście dwukrotnie lekarza, sprawdził i wszystko jest w porządku - po prostu "ten typ tak ma"skonsultuj się z lekarzem przy najbliższej wizycie, może być po prostu tak, że szyjka macicy jest twarda i się źle układa. Ale ważne jest, żeby się nie skracała, ani nie stawiała.
. Mowili w szkole rodzenia czy przy zzo mozna rodzić w pozycjach wertykalnych?
wtedy też nie zamierzałam ale jak pojawiły się komplikacje lekarz zabronił dokładać nast dawki i wyszło jak pisałam...