reklama

Poród w Żeromskim

Dzieki Kobietki! Juz troche ochlonelam po tym wszystkim i postanowilam, ze przy kolejnej takiej akcji nie dam sobie w kasze dmuchac tylko przyjme mniej przyjemna poze.

Wiolkast moja Dr tez ma w gabinecie KTG i sama mialam zapisy u niej od 36tc, ale od 38tc i tak musze robic w szpitalu.

betina to dzielnie tyle godzin znioslas! Wcale sie nie dziwie, ze bylas padnieta po tylu godzinach bez odpoczynku. Dobrze, ze to juz za Toba! :-)

reklama
Aninek-gratulacje ! Napisz jak najwięcej jak możesz:-) Ja mam termin na lipiec, a już po nocach śni mi się jak rodzę:szok:

Odświeżanie mieszkania zakończyłam, uffff...:-)

aninek gratulacje:-)

wrocilam od lekarza, maly juz nisko w pozycji startowej, wazy 3700kg co mnie troche przerazilo , lozysko daje rade i wody plodowe w normie. Maly juz wyrrosniety jak na 40 tc ale mozliwe ze dotrzymam 17 marca.:szok: 3majcie kciuki. we czwaftek ktg.

lekarka polecila mi homeopatyczne granulki z arniki ktore powoduja latwiejszy przebieg porodu nazywaja sie Actaea Racemosa 9 ch z tego co moge doczytac na kartce. moze sie nanie skusze sle dopiero po 17 marca.

nie bylo dzis marcepanowej na forum, moze dostala wypis na ostatnie chwile do domu. :happy2:Ciekawe jak oblozenie porodowe, czy cos sie wyluznilo.

reklama
Aninek gratulacje!!!
eve współczuje stresu który musiałaś przeżyć, też ostatnio miałam przyjemność z rudą panią dr :wściekła/y: najważniejsze że już niedługo i będziesz tulić swoje maleństwo
Aisha_2012 do mnie nie dociera jeszcze, że tak szybko czas leci i poród się zbliża:szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry