Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Evvella my już z wyprawki to sporo rzeczy mamy, zaczęliśmy wcześniej zbierać żeby nie zostawić mężowi czasem na ostatnią chwilę. Brakuje nam jeszcze wózka, szukaliśmy jakiś w miarę tańszych 3w1 więc padło na ten pojazd: BLACK&WHITE EMJOT 7 GRATISÓW pościel do wózka (3413712673) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. więc po wypłacie kupimy małej brykedo tego jeszcze musimy się zaopatrzyć w przewijak na komódkę, pampersy to chyba kupimy te Premium Care Newborn na luźną kupkę;p i kosmetyki to właśnie wyczytałam już wcześniej na tej stronie co podaje rojku i kupię Hippa, wydaje mi się że nie powinny uczulać delikatnej skórki maluszka bo mają dużo naturalnych składników...I tyle z tego co nam brakuje
Więc nie jest tak źle. A jeszcze mamy opcjonalnie z półtorej miesiąca. Tak to już wszystko poprane poprasowane i czeka sobie w komódce
Chociaż teściowa jak zobaczyła że my wszystko kupujemy przed narodzinami to nam odradzała itd. że tam jakieś zabobony, że się nie powinno... Ale my zdecydowaliśmy że nie będziemy słuchać takich pierdół bo ja napewno nie będę biegać za takimi rzeczami po porodzie, a tym bardziej mąż jak będę w szpitalu, bo nakupiłby nie tego co trzeba i musiałby potem wymieniać
w takich sprawach to chyba kobiety bardziej się znają
![]()
Ja też nie kupowałam kosmetyków przed porodem bo pomyślałam że zobaczę w czym myją w szpitalu no i jak zobaczyłam tam tą kąpiel to się trochę rozczarowałam...
Akurat mój Mały miał rumień noworodkowy (takie czerwone plamki z białymi punktamiw środku) i nie jest prawdą że jeśli dziecku coś wyskoczy to myją w oilatum - myją w nivei i nie smarują niczym. Poza tym co mnie mega zaskoczyło to przysługuje jedna kąpiel na pobyt :| A niektórzy przecież długo siedzą w szpitalu i z tego co widziałam to niektóre dziewczyny wacikami w pokoju przemywały. Mi się udało bo w niedziele jak się okazało że zostajemy i był mały ruch to poprosiłam taką miłą położną i pozwoliła na drugą kąpiel, bo mój Igorek lubił sobie siknąć np w buzie jak jeszcze mama nie wiedziała jak się z tą fontanną obchodzić :-)
Aha no i do pupki krem trzeba mieć swój :-)