reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród - zaczynamy rozmówki o tym co nie uniknione :)

a ja skarpeteczki już nabyłam:D mam wieżutkie,nowiutkie 5 par schowane:p w takie puszyste, mięciusie:D lubię:p

rodzic będę w stópkach..dobrze się trzymają i mi nie zlecą:p ahhaha

reklama
łoooooooooo matko jeszcze skarpetki se muszę zakupić różowe co by mi do reszty stroju princesski pasowały :-D

inamorate padłam :-D Będziesz księżniczką porodówki :-)

Ja mam wełniane, cieplutkie, może za dwie pary posłużą co by szybciej było :-)

Znając mnie to będe klaunem oddziału ale taki sweetaśnym różowym :-D no chyba, że mnie bóle porządne trzasną to mi pewnie poczucie humoru wyparuje :baffled:

ej, ale ja tez mam ...różowy szlafrok mięciutki..taki cukierkowy jasny, kapcioszki łąciate puchate bialo-różowe...puchate cukierkowe skarpetki..:p hahahahahaha. będę miała cukierkowy poród:D

hehehe ja tez różowa jak nigdy. no nie moge same słitasne rodzące na tym forum :-D:-D:-D:-D łoj no nie wyłamałam sie szlafroczkiem bo błękitny :baffled:, ale puszysty :-D:-D:-D

reklama
Do góry