reklama

Poród

o szpitalu, w ktorym ja rodze w Łodzi sa bardzo rozne opinie, ale przynajmniej maja za darmo zzo na zyczenie i bezplatna przyszpitalna szkole rodzenia :tak:

Gufi - czy masz na myśli CZMP? Bo ja też w tym kierunku zdążam i zastanawiam się nad szkoła rodzenia, tzn czy już sie zapisywać, bo pewnie na brak chętnych nie narzekają. Jakbyś coś więcej wiedziała to daj znać.;-)

reklama
cristalrose - tak, w CZMP. z tego co pamietam, to mozna chodzic od 26 tyg. ciazy i maja zawsze kilka terminow. tel. 271 10 24 (od g. 9 do 13) - jak sie nie dodzwonisz, to mozna tam podjechac w godzinach urzedowania. szkola moze nie jest rewelacyjna, ale mozna sie nauczyc cwiczen oddechowych i co bylo dla mnie b. wazne na ostatnich zajeciach zwiedza sie porodowke. duzo pewnie zalezy od poloznej prowadzacej zajecia - ja bylam tam 4 lata temu, wiec moze sie zmienila ...

Dzięki, to jeszcze się troche wstrzymam - mnie zależy głównie na obejrzeniu porodówki.
Co do opinii, to sporo ich przecztałam i wywnioskowałam, że najlepiej sie rodzi na oddziale perinatologii (a tam pracuje właśnie mój gin, także jestem pełan optymizmu:-)

Dzięki, to jeszcze się troche wstrzymam - mnie zależy głównie na obejrzeniu porodówki.
Co do opinii, to sporo ich przecztałam i wywnioskowałam, że najlepiej sie rodzi na oddziale perinatologii (a tam pracuje właśnie mój gin, także jestem pełan optymizmu:-)

ja rodzilam w kilnice matczyno-plodowej. teraz podobno moj lekarz pracuje na perinaologii tez - jedyny minus tego oddzialu jak dla mnie to to, ze dzieciaczki sa osobno, a nie z mama w pokoju. ale ogolnie bylam zadowolona z CZMP :tak:

Zadzwoniłam do SR. Mam adzwonić ok.24 tyg, wtedy mi powie dokładnie kiedy są zajęcia. Po 26 tyg na NFZ, inaczej bym się nie zdecydowała..Ale tak...Czemu nie;-)

Bodzinka masz okazję to korzystaj.
Mnie juz korci ,żeby obejrzeć porodówkę. Mój lekarz prowadzący ciążę pracuje w szpitalu , wiec moze załapię się do niego na poród.

Mnie jakoś nie ciągnie do oglądania porodówki, brrrrr. Strasznie się boję porodu, zresztą to taka moja fobia chyba od kiedy wogóle zaczeliśmy z Ł rozmawiać o potomstwie, grrrrrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry