madziara158
Grudzień 2010
Ja się skręcam na samą myśl o cesarce i cały czas wypatruję czy moja dzidzia się czasem nie przekręca... Kota juz dostaję...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Łatwiejsze i przyjemniejsze było wejście niż wyjście,ale jaka radość jak już wyjdzie![]()
Ja to porodu jakoś się nie boje trzeba przetrwać i już. Z moich głupowatych obaw to: oby mi wody w łóżku nie odeszły bo mam nowy materac:-):-);-)
to nie kupuj ceratki tylko podkłady higieniczne w apteceZastanawiam się właśnie, czy ceratki nie podłożyć pod prześcieradło. Tylko czy ona mi nie będzie w nocy przeszkadzała przy przekręcaniu się z boku na bok?
Ale dlaczego wy wszystkie się tak boicie tej cesarki?? Mam wiele znajomych po cesarkach i nie narzekają... bądźmy szczerzy przy porodzie naturalnym cierpisz przez skurcze czasem wiele godzin więc po cesarce musisz tez troszkę pocierpiećJa się skręcam na samą myśl o cesarce i cały czas wypatruję czy moja dzidzia się czasem nie przekręca... Kota juz dostaję...
ale się uśmiałam!!!Ja to porodu jakoś się nie boje trzeba przetrwać i już. Z moich głupowatych obaw to: oby mi wody w łóżku nie odeszły bo mam nowy materac:-):-);-)

święta prawda :-Po pierwszej ciąży zdecydowanie mogę powiedzieć, że połóg był dużo gorszy od porodu. Bo przecież jak można porównać kilka godzin bólu z pięknym finiszem
do 5 tygodni bólu zakończonych kroczem wyglądającym jak twarz frankensteina!
![]()