Marta 870 nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz, ale ciekawi mnie jak tam współpraca z dr Lemańskim? Tez chodzę do niego i podejrzewam, że jego obecność przy porodzie to zwykła loteria w zależności czy ma dyżur? Napisz jak to wyglądało i czy chodziłaś prywatnie czy tak jak ja na NFZ na Sobieskiego. Jestem na półmetku ciąży i też już intensywnie myślę o porodzie. Chyba zdecyduje się jednak na PCK. Dużo jest pozytywnych opinii, a przy odrobinie szczęścia mam nadzieję, że po porodzie też będę mogła powiedzieć coś miłego o tym szpitalu. Aha.... jeszcze jedno pytanie. Czy któraś z Was wie jak jest w końcu z tym przeniesieniem szpitala na PCK na Parkitkę? Pozdrawiam
No nic niedługo idę na usg, może dowiem się płci dzidziusia i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Dowiem się też pewnie wkrótce jak z tym szpitalem na PCK, to napiszę. Mam nadzieję, że przy rozwiązaniu Dr też mnie pozytywnie zaskoczy tak jak to było w Twoim przypadku.:-) Napisz mi tylko jeszcze proszę czy orientujesz się, czy przy porodzie rodzinnym wymagają tylko tego ubrania dla osoby towarzyszącej tak jak tu parę osób pisało, czy jest coś jeszcze? Pozdrawiam