reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam dziewczynki ;)
Tak jak zapowiadałam byłam ostatni raz u swojej P. doktor głównie po badania, które ona ma a ja nie. Niestety wizyta nie była sympatyczna. Na "dzień dobry" usłyszałam: "co Pani wymyśliła?", że niby ja?! potem posypała sie w moja stronę lawina krytyki na moje propozycje a na koniec usłyszałam, ze jak chce dokumantacje ze swojego leczenia to 200 PLN nie należy... i na tym chyba zakończe ten wątek... :wściekła/y:
ojjj kochane moje, bezradność tak bardzo pozbawia sił
PS pocieszające jest to, że badane protogeny z wymazu mam negatywne

reklama
Enya mam nadzieje że na usg nic nie pokojącego nie wyjdzie..
Zula to godzina zero zbliża sie szybkimi krokami ojejej , trzymam za Ciebie kciuki i za Twoje kluseczki:)
Gogac Gratuluje synusia!!!
Pozdarwaim pozostałe Babeczki!!
ps Jutro mam usg trzymajcie kciuki :-)

Hop hop ale cisza.... Misiu powodzenia!
Nut4nut wyslalam encorton.podzielulam sie z tobą rym co mam stąd nie pełne opakowanie.

Misiejku co u was????
Halo halo dziewczynki....

Ja wam powiem,że byłam u nowej gin... Kobieta jak dr House... Pierwsza z która można pogadać... Jestem z niejzadowolona.
PPozdrawiam was serdecznie...

Nafoczka a z jakiej racji Ona w ogóle ma Twoje badania? Miałaś je robione za darmo u niej? Czy o co chodzi? Bo dokumentację szpitalną to owszem za xero się płaci, ale by odebrać co Twoje :baffled:

Enya Misia powodzenia usg :)
Misia to serduszkowe?
Enya a u Was usg główki z powodu wcześniactwa?

Nut jak tam?

Dziękuję Wam za modlitwę i kcuki Franio od wczoraj jest w domu :) Leczenie możemy kończyc poza szpitalem, choć na pobyt tam nie mogę narzekać ;-). Glukoza uspokoiła się już w sobotę, ale z racji pojawienia się tego skoku mamy skierowanie do poradni diabetologicznej. Musimy to wyjaśnić.

Pozdrawiam ciepło :)

Nafoczka... tak, bezsilnosc jest okropna, o wszystko trzeba wlaczyc. Najczesciej najmniej kompetentni lekarze uwazaja, ze my wymyslamy, bo wiemy wiecej niz oni. Trzymaj sie dzielnie!

Misia trzymam kciuki mocno :) :-)

Truskawka, no ja po wizytach u kolejnych i kolejnych lekarzy zaczęłam mężowi mówić, ze dr House'a potrzebuje, wiec jak babeczka sie sprawdzi to daj znac koniecznie!

Kruszka,ciesze sie że jesteście w domu... Zdrowia wam życzę. Sciskam i komórkę sie za was...

Esperanza86 po raz pierwszy poza Malina.... Poznałam lekarza,który wie o co chodzi w wynikach z Łodzi... Wyjaśniła rzeczowo co i jak... I odwiodla mnie na razie od wlewow.
Wlewy przed ciążą i w trakcie kontynuacją i lub wlewy od serduszka... Takze jest rzeczowa,i pierwsze pytanie dotyczyło czy suplementuje witamine D3.... Gdzie wcześniej lekarze patrzyli na mnie jak na UFO..
Pamiętam jak w 6 ciąży Lezalam w szpitalu... Wszyscy bali sie mnie jak ognia...a immunoterapia była jak wielki znak zapytania. Potwierdziła że lutka ma działanie immunopresyjne. Więc nut4nut... Zgadza sie to ci pisała zulka...
A ja mam polipa..i leze pod kocem...

Buziaki

Ostatnia edycja:
Truskawko brzmi super, a powiedziała o reszcie Twojego leczenia, podtrzymuję zwiększenie claxane i encortonu ?
bedziesz do niej chodzić ?
a polipy chyba same sie wchłaniają, czy jakis zabieg bedziesz miała ?
co do kartki, to i tak dziekuje z całego serca, najważniejsze sa checi:-)
dzięki że pytasz, u nas w porząsiu, odpukać jedynie bezsennośc mnie neka i po nocach ogladam jakieś stare kryminalne seriale,
a tak to super, młody krecic sie jak szalony, wiec to mnie uspokaja.
Cesarka wstepnie na 3 grudnia ustalona, mam nadzieje nic po drodze sie nie wydarzy..

Kruszka super ze Młody w domu, dużo zdrówka dla niego, i dla Ciebie spokoju ducha, bo tez sie naprzeżywałaś Biedaku :(

Agnieszko najważniejsze ze jest plan, Dubrawski troche zadufany w sobie, ale widac zna sie na rzeczy i gada z sensem,
tak na prawde to teraz tylko on, ma do zaoferowania inne badania, trzeba mu zaufac:)

Zulka to poprosze chociaz jedno brzuszkowe zdjecie wkleić , albo na priva;-)
pewnie w szpitalu juz jestes, daj koniecznie znac co u Was,
trzymam kciukasy za Kluski :))

Enya jak tam po usg ?

Gogac gratuluje chłopaka:), jakos wyjatkowo wczesnie pokazał co trzeba :)))

Pietrucha jak dzisiejsze usg ???

Gosia gdzie sie podziewasz ??????

nafoczka ile chce na dokumentacje? 200? to jakas kpina !! normalnie co za burowaty lekarz... powiedzialabym jej co o niej mysle ! jak moze sie tak zachowywac!;-) wlasnie lekarz mysli ze my jestesmy madrzejsi od niego i to ich wkurza!!

misia1147 trzymam kciuki za USG... bedzie wszystko dobrze...;-)

Kruszka to zycze zdrowka Franiowi:tak:

Enya jak tam po usg ?:tak:

Pietrucha
jak dzisiejsze usg, czekamy na wiesci... ;-)

truskawka1211 bylas na USg? bedziesz miala usuwanego czy co?;-)

reklama
nut to gratuluje przyrostu bety !!:tak:progestron masz dobry... a ile go bierzesz? ja w 11dp prg mialam 33 a potem mialam co raz wyzej...;-) mnie bardzo bolal biust, nie moglam sie dotknac.. mysle ze to tez wina progesteronu byla.

truskawka1211 no to trzymam kciuki by sie jak najszybciej wchonal..;-)super ze masz taka fajna lekarke.... a jakie badania tobie zlecila?

Do góry