reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane plamienia znowu się pojawiły ciemno brązowe i silne bóle . Dzwoniłam do mojej doktor kazała leżeć wziąć nospe i paracetamol. Powiedziała że w szpitalu nic więcej nie podadzą. Jak się nie polepszy to wówczas jechać.
Jestem spokojna oczywiście żal jest wiem jednak ,że nic więcej nie mogę zrobić.
@Kwiatuszekk23 Powodzenia na wizycie.
Dzisiaj jest 5 tydz 4d u mnie zawsze ten sam czas.
Kochana trzymaj sie, u mnie poronienie wystapilo dokladnie w tym samym dniu :( tylko u mnie poczatkowo bez boli ale za to krwotok jak z kranu. Myslami caly czas jestem z Toba. A nie masz np relanium? Przy ivf czesto lekarze przepisuja, swietnie dziala na macice tez. A moze w szpitalu podaliby ci atosiban? Taka kroplowka rozkurczowa - stosuja w zapobieganiu przedwczesnych porodow i czasem w dniu transferu zarodka, nie wiem jak w przypadku ciazy na tak wczesnym etapie...

reklama
@magda1208 ja tez bym nie jechala bo uwazam ze w szpitalu nic nie zrobią więcej....
Jednak moja kolezanka pojechala z silnymi bólami i krwawieniem i ja tam zatrzymali wyciszyli magnezem czy czym ona sama nie wie i dzis dziecko ma 4 lata wiec sama juz nie wiem czy dobrze myslimy...

Kochane @roxie123 i @dżoasia skoro Magda dostała wytyczne od swojej lekarki i zastosowała się do nich to nie podważajcie już tej decyzji. Skoro prowadząca lekarka, znająca problem proponuje leżenie i nospę, to obcy lekarz w szpitalu nie da nic więcej. Nie nakręcajcie już i tak spanikowanej psychiki.
@magda1208 jestedmy z Tobą myślami kochana. I czekamy, żeby się uspokoiło ♥️

@magda1208 ściskam cię mocno kochana. Dopiero dziś doczytałam co się dzieje. Wierz w swój maleńki cud. Mam nadzieję, że znajdziesz się w gronie, gdzie plamienia wcale nie oznaczały najgorszego. Ściskam cię mocno.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 kochana, mocno trzymam kciuki za tego ktosia w brzuszku &&&& wiem, że się denerwujesz. To jest naturalne. Spróbuj się wyciszyć. Weź magnez i nospe. Mocno trzymam kciuki by było wszystko ok. &&

@dżoasia niestety nie podaja kroplowek w szpitalu przy poronieniu jedyna rzecza ktora moga podac to zastrzyk z nospy sama nospe kwas foliowy duphaston i na tym sie konczy bylam.dwa razy jesli nie masz lekow mozesz isc ale jesli masz to po co Ci dodatkowe stresy ze szpitalem zgadzam sie tu z @marshia

@marshia ja napisałam tylko ze można pojechać na usg ...
Nie pcham nikogo na siłę ani nie podważam decyzji zaproponowałam z troski...
Tym bardziej nikogo nie nakręcam jak piszesz i nikomu zle nie chce no ale jak zwykle Ty wiesz lepiej

@magda1208 3maj się ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 jestem z Tobą myślami, jest mi ogromnie przykro, że się pokomplikowało. Ufaj swojej lekarce. Trzymam za Was mocno kciuki i wierzę & & & & & & & & & & & & & & & & & &

Do góry