reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny mam pytanie, czy normalne jest ze po Luteinie mam na wkładce takie coś białe jak by właśnie osad po tabletce czy coś złe robię?

reklama
@Destino a takie uczucie rozpulchnienia tez jest normalne? Jestem w 5tyg i wogole mam wrażenie ze mam brzuch jak balon, wszystko mi napęczniało i chodzę co chwile do wc...

Dziewczyny dziękuję za wszystko co dla mnie robicie , ale nie zasługuje na takie słowa.
Są chwilę , w których czuje się winna , że tak mało wiary we mnie w moją dzidzię proszę wówczas Pana o przebaczenie tłumaczę sobie , że jest to pokłosiem tego wszystkiego co do tej pory mnie spotkało. U mnie plamienia nie wywołują takiego lęku jak bóle brzucha ,żołądka jajników pleców,ponieważ zawsze oznaczały najgorsze a to co się działo przez ostatnie dwa dni z moim organizmem jest ciężkie do zrozumienia i nie dostarcza spokoju a wręcz przeciwnie wywołuje lęk i niepewność. Dzisiaj trochę lepiej myślę sobie ,że tylko cud może uratować maleństwo.
Jestem spokojna bo wiem ,że nic innego nie możemy zrobić z mężem badania leki szczepienia wiadomo są momenty kiedy myślę , że może za mało badań za późno leki ,ale to tylko gdybanie . Zostało by już tylko albo aż in vitro.
Cieszę się , że u was wszystko dobrze.

@olaa90 na poczatku czesto chodzi sie siku bo ropulchnia sie sluzowka macicy i uciska na pecherz. Po 1 trymestrze macica sie podniesie i bedzie nieco lepiej, ale pod koniec2 trymestru bedzie na tyle duza, ze znow zacznie uciskac pecherz. Ja w nocy nawet 6 x potrafie latac siku. Na poczatku mocniej ukrwiona staje sie tez sluzowka szyjki dlatego przy aplikacji luteiny latwo sie zadrasnac i sa plamienia i krew jak trafisz naczynko. To wszysto fizjologia. Tylko plamienie i krwawienie zawsze trzeba konsultowac z lekarzem.

@magda1208 nic sobie nie wyrzucaj wzrost wiary karmi sie watpliwosciami i to proces naturalny. Nawet prorocy spierali sie z Bogiem, co nie oznacza, ze nie wierzyli. Nikt nie rodzi sie doskonaly. To cecha nad ktora pracujemy cale zycie. A my... chcemy tylko by sie udalo [emoji178]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 jak Ty nie zaslugujesz to kto? Kochana ja podpisuje sie krwia pod slowami Dziewczyn jestes wspaniala ciepla Kobieta i tak wlasnie o Tobie mysle!!!
Niech aniol stroz Twojego dzieciatka ma je w opiece. Modlitwa jestem z Wami Kochana.
Dla mnie jestes wzorem do nasladowania :)
@Porzeczka1234 jak napisalas o wizycie u babci to sie rozmarzylam i widzialam oczyma wyobrazni jaka to musiala byc radosc piekne chwile :D

@Ilis91 Jadę jutro rano . Kochana nie jesteś sama w tych wątpliwościach taka już chyba nasza ludzka natura. Kochana ciesz się jakkolwiek to brzmi , że masz tylko kłucia. Moje ostatnie dwa dni to coś okropnego dlatego tak bardzo się boję. Pozostaje nam wierzyć pomimo wszystko.

@magda1208 ponoc dobro wraca do nas dziewczyny pisza ze jestes dobrym czlowiekiem to i tak bedzie. Ja czuje sie nie wystarczajaco dobra dla ludzi szczegolnie przez ostatni konflikt z mezem mam wyrzuty sumienia parcuje nad soba i wiesz co pomodlilam sie za Ciebie i Twoja kropeczke;) .
@Porzeczka1234 po ciazy organozm musi dojsc do siebie niby nie byla. ale wiem po mojej siostrze ze to troszke trwalo.
@bea25ta nie boj sie juz jestes na koncowce ;)
@roxie123 juz nie moge sie doczekac Twojego testowania;) czekam na dobre informacje:) nie przemeczaj sie teraz za bardzo.

Umieram z tesknoty za mezem jeszcze 3 dni tak Wam zazdroszcze ze macie na miejscu partnerow dla mnie to jakas wiecznosc jest:/

reklama
U mnie ok cycki nie bolą może trochę wieczorem mdłości też w jeden dzień są w drugi nie ale cały czas brzuch swędzi po heparynie i mam straszne zaparcia już wczoraj miałam zapytać Was o jakieś porady
@magda1208 nieustannie trzymam kciuki

Do góry