olka11135
Fanka BB :)
Możesz dostać zwolnienie od lekarza, dopytaj
Tylko może nie być prosto dostać aż 8 tygodni i nie będzie 100% płatne.
A skrócony macierzyński jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Możesz dostać zwolnienie od lekarza, dopytaj
Też tak myślę, więc będę starała się o badanie płci po poronieniu bo chyba od tego trzeba zacząć by dostać skrócony macierzyńskiTylko może nie być prosto dostać aż 8 tygodni i nie będzie 100% płatne.
Nigdzie nie napisałam że miałam kod b. Wręcz przeciwnie, nie miałam kodu b nawet jak byłam w szpitaluNie mam pojęcia, dlaczego tak. Może już przy brak akcji serca, nie mogą pisać l4 z kodem B.
Słyszałam ze badania i ogarnianie dokumentacji potrafi trwać nawet 6 tygodniTylko może nie być prosto dostać aż 8 tygodni i nie będzie 100% płatne.
Dokładnie moja siostra 5 tygodni .potem wszystko wyrównali..Słyszałam ze badania i ogarnianie dokumentacji potrafi trwać nawet 6 tygodni![]()
Słyszałam ze badania i ogarnianie dokumentacji potrafi trwać nawet 6 tygodni![]()
Według test dna wyniki płci są w 3-5 dni więc nie wiem skąd 6 tygodni.
Pracodawcy zgłaszasz w dniu poronienia, a później wypełniasz wniosek.
Trochę jak z porodem. Mimo że macierzyński masz od dnia urodzenia dziecka nikt nie oczekuje że tego dnia ogarniesz dokumentację medyczną.
Ja w szpitalu byłam 8 dni i zaproponowano mi zwolnienie na jeszcze 2 tygodnie. Oczywiście oba na 80%, oczywiście mogłabym szukać psychiatry itd. Ale dla mnie to jest jednak dużo więcej zamieszania (zakładając oczywiście że masz te 500zl na ustalenie płci)
Jedz i daj znać jak będziesz chciała.Ogólnie przejdę się dziś na SOR bo mam plamienia ale będę to kontrolować, pod żadnym pozorem nie chce zostać w szpitalu, wolę być w domu