• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poronienie 7 tydzień

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 221302
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Słyszałam ze badania i ogarnianie dokumentacji potrafi trwać nawet 6 tygodni 🤷‍♀️

Według test dna wyniki płci są w 3-5 dni więc nie wiem skąd 6 tygodni.
Pracodawcy zgłaszasz w dniu poronienia, a później wypełniasz wniosek.

Trochę jak z porodem. Mimo że macierzyński masz od dnia urodzenia dziecka nikt nie oczekuje że tego dnia ogarniesz dokumentację medyczną.

Ja w szpitalu byłam 8 dni i zaproponowano mi zwolnienie na jeszcze 2 tygodnie. Oczywiście oba na 80%, oczywiście mogłabym szukać psychiatry itd. Ale dla mnie to jest jednak dużo więcej zamieszania (zakładając oczywiście że masz te 500zl na ustalenie płci)

Według test dna wyniki płci są w 3-5 dni więc nie wiem skąd 6 tygodni.
Pracodawcy zgłaszasz w dniu poronienia, a później wypełniasz wniosek.

Trochę jak z porodem. Mimo że macierzyński masz od dnia urodzenia dziecka nikt nie oczekuje że tego dnia ogarniesz dokumentację medyczną.

Ja w szpitalu byłam 8 dni i zaproponowano mi zwolnienie na jeszcze 2 tygodnie. Oczywiście oba na 80%, oczywiście mogłabym szukać psychiatry itd. Ale dla mnie to jest jednak dużo więcej zamieszania (zakładając oczywiście że masz te 500zl na ustalenie płci)

Mnie nie pytaj skąd, napisałam co słyszałam, ja nie miałam co badać, co najwyżej do wróżki mogłam iść🤣🤣🤣

Koszt badania płci pokryje, ale nie zgadzam się z tym że będę musiała brać L4 80%

Ogólnie przejdę się dziś na SOR bo mam plamienia ale będę to kontrolować, pod żadnym pozorem nie chce zostać w szpitalu, wolę być w domu

reklama
Ogólnie przejdę się dziś na SOR bo mam plamienia ale będę to kontrolować, pod żadnym pozorem nie chce zostać w szpitalu, wolę być w domu
Jedz i daj znać jak będziesz chciała.
Mam nadzieję że samoistnie poronisz ,że obejdzie się bez zabiegu.
Ja plamie jeszcze po łyżeczkowaniu ale ginekolog twierdzi że tak może być,ale kontrolę Mam szybciej .
We wtorek mam przyjechać i sprawdzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry