• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poronienie 7 tydzień

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 221302
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ogólnie przejdę się dziś na SOR bo mam plamienia ale będę to kontrolować, pod żadnym pozorem nie chce zostać w szpitalu, wolę być w domu

Ze swojego doświadczenia powiem, bo przechodziłam to samo 2 lata temu, że czasem nie ma co się bronić przed szpitalem. Ja dostałam tabletki do domu, ciągnęłam to w nieskończoność, bo też chciałam uniknąć szpitala, a skończyło się tak, że i tak musiałam mieć zabieg. Naprawdę w szpitalu zadbali o wszystkie moje potrzeby dostałam oddzielna sale na końcu oddziału, przyszła pani psycholog porozmawiać, kazdy był bardzo empatyczny, jak jechałam na zabieg to jedna położna złapała mnie za ramię i przytuliła, bo widziała, że się stresuje. Na zabiegu anastezjolozki mnie tak zagadaly, że nawet nie wiedziałam kiedy zasnęłam. Z perspektywy czasu teraz bym pojechała od razu do szpitala i załatwiła to najszybciej jak się da, bo przeciąganie nie było dla mnie dobre.

reklama
Ze swojego doświadczenia powiem, bo przechodziłam to samo 2 lata temu, że czasem nie ma co się bronić przed szpitalem. Ja dostałam tabletki do domu, ciągnęłam to w nieskończoność, bo też chciałam uniknąć szpitala, a skończyło się tak, że i tak musiałam mieć zabieg. Naprawdę w szpitalu zadbali o wszystkie moje potrzeby dostałam oddzielna sale na końcu oddziału, przyszła pani psycholog porozmawiać, kazdy był bardzo empatyczny, jak jechałam na zabieg to jedna położna złapała mnie za ramię i przytuliła, bo widziała, że się stresuje. Na zabiegu anastezjolozki mnie tak zagadaly, że nawet nie wiedziałam kiedy zasnęłam. Z perspektywy czasu teraz bym pojechała od razu do szpitala i załatwiła to najszybciej jak się da, bo przeciąganie nie było dla mnie dobre.
Jakbym miała pewność że Odrazu mnie wypuszczą to ok, niechce naprawdę leżeć i może czekać do poniedziałku, patrząc na korytarzu na inne ciężarne
Leżeć to mogę w domu. Kurcze mam nadzieję że dadzą mi tabletki do domu, i będę to kontrolować

Jakbym miała pewność że Odrazu mnie wypuszczą to ok, niechce naprawdę leżeć i może czekać do poniedziałku, patrząc na korytarzu na inne ciężarne
Leżeć to mogę w domu. Kurcze mam nadzieję że dadzą mi tabletki do domu, i będę to kontrolować
Jeśli nie będziesz miała stanu zapalnego to wypuszczają 3 h po zabiegu

Ja pojechałam od razu chcieli tabletkami ale nie poszło. Bardzo krwawiłam.
Jeśli kiedyś miało by mi się to jeszcze przytrafić to nie chciałbym tabletek ..tylko zabieg
Miałam skurcze co 5 minut i to było najgorsze. Zemdlałam. Z bólu.

To chyba Odrazu w poniedziałek będę mówić że chce skierowanie na zabieg by wyjść do domu w ten sam dzien
Ja chciałam tabletki ale lekarz nie zawsze się da tabletkami .
Myślałam że pójdzie samo no ale nie.
Nigdy więcej tabletek dla mnie koszmar skurcze a i tak nie poszło.
Najgorsze że mdłości jeszcze trzymają mnie bo beta zanim spadnie to trochę potrwa .

Ja chciałam tabletki ale lekarz nie zawsze się da tabletkami .
Myślałam że pójdzie samo no ale nie.
Nigdy więcej tabletek dla mnie koszmar skurcze a i tak nie poszło.
Najgorsze że mdłości jeszcze trzymają mnie bo beta zanim spadnie to trochę potrwa .
Będę w poniedziałek się lekarza pytać co będzie najszybciej, a może akurat przez te kilka dni uda się samemu, tyle że muszę uważać w domu bo chce zrobić badania płci by otrzymać macierzyński

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry