Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ?Znaczy ja miałam robione na początku ciąży dlatego, że ja bardzo wcześnie poszłam do ginekologa i nic nie było widać dlatego skierowała mnie na bthcg aby zobaczyć czy rośnie . Później poszłam do innej ginekolog powiedziała mi, że to jest 6 tydzien są trojaczki, ale żaden z nich nie ma tetna więc żeby to sprawdzić poszłam po paru dniach do innego to on w ogóle powidzial ze to 8 tydzień... Dla mnie to dopiero jest 6 a nie tydzień temu jak to mowila ona ze jest 6 a u mnie z moich wyliczeń dopiero 5 dlatego wiem kiedy współżyłam.. No dobra lekarze mądrzejsi.. Dziwne w ogóle jest to, że nawet jeden dziecko się nie uratuje.. No i dostałam skierowanie na łyżeczkowanie jeżeli samo poronienie się nie odbędzie.. Pytałam ginekolog czy się nic nie stanie jak pójdę za tydzień dwa ona mówi że raczej nie a niektórzy mówią żeby jak najszybciej bo zakażenie może być więc teraz nie wiem.. Wiem że zabieg trwa 20 minut, i sie wychodzi po paru godzinach, ale niektóre kobiety słyszałam że leżą dłużej jak coś jest nie tak i że po zabiegu bardzo źle się czują.. Nie wiem nigdy nie miałam żadnych zabiegów, narkoz ani nic.. Dla mnie to wsystko to jest wielki szok nikt w rodzinie tak nie miał..
To byłby już prawie 10 tydzień według okresu. To niemożliwe żeby nie było tętna, chyba że masz miesiączkę raz na dwa miesiące.19 październik
Przepraszam, moze bede brutalana ,ale nie wiem na co czekasz ??? Jeśli masz regularne cykle ,to nie mam mowy ,żeby az tak sie przesunęła owulacja i ciaza byla az tyle młodsza, a czym dluzej czekasz tym.gorzej19 październik