Ja czekałam długo bo 4 miesiące ale w końcu się udałoJa czekam z niecierpliwością na pierwsze fik z plecków na brzuszek (albo odwrotnie) Na razie bawimy się w turlanie po kocyku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekałam długo bo 4 miesiące ale w końcu się udałoJa czekam z niecierpliwością na pierwsze fik z plecków na brzuszek (albo odwrotnie) Na razie bawimy się w turlanie po kocyku
mówi "buuuuuuuuuuu, buuuuuuuu" z trzema palcami w buzi, a ślina cieknie mu do pasa;-);-);-)
Julian tak samo.mówi "buuuuuuuuuuu, buuuuuuuu" z trzema palcami w buzi, a ślina cieknie mu do pasa;-);-);-)
Z tym mamy powoli problem bo zaczyna od 2 tygodni odróżniać swoich od obcych i póki w zasięgu wzroku jestem ja to jest ok ale jak znikam to zaczyna płakaćnp koleżanka jak trzymała ją na rękach to płakała a jak zabaczyła mamę to się uspokoiła....bystrzak jedenKondzio zawsze jak go przewijam to smieje sie pelna geba, lubi gadac z mamusia on cos powie to ja powtarzam i on znowuostatnio jego ulubionym zajeciem jest ogladanie nieznajomych ludzi
![]()